NiER: Automatan tuottaja Yosuke Saito on paljastanut, että Platinum Gamesin työstämä rooliseikkailu ei ole saamassa tulevaisuudessa Xbox One -versiota.

Saiton mukaan päätös ei johdu siitä, että PlayStation 4 olisi parempi alusta, vaan suurin syy on yksinkertaisesti Xbox Onen heikko menestys Japanin markkinoilla. Paras vaihtoehto oli siis siirtää kaikki voimavarat PC- ja PlayStation 4 -versioiden taakse, jotta laatu saataisiin loppupeleissä mahdollisimman korkealle tasolle.

NiER: Automata on jatkoa seitsemän vuoden takaiselle Cavian kehittämälle ja Square Enixin julkaisemalle NiER-pelille. Omaperäinen rooliseikkailu nähtiin PlayStation 3:n ohella myös Xbox 360:lla.

Platinum Gamesin Xbox One -suursatsaus Scaleboundin ilmoitettiin reilu kuukausi sitten päätyneen hyllytettyjen pelien listalle. Syyksi mainittiin vuosien kehitystyössä ilmenneet haasteet ja viivästykset, jonka jälkeen koko massiivinen projekti päätettiin pistää halki, poikki ja pinoon.

Reilusti positiivista pöhinää herättänyt NiER: Automata julkaistaan maaliskuun 7. päivä PlayStation 4:lle. Myös PC-versio on luvassa myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Kommentit

Harmillista että PC versiota ei saada julkaisussa. Joutuu varmaan ostamaan sen sitten uudelleen jos on huippu käännös ja peli on niin loistava kuin odottaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi