PlayStation 4 20th Anniversary Edition -kilpailu on päättynyt

KonsoliFINin PlayStation-teemainen kilpailu päättyi tänään kello 12. Taso oli kova, sillä oikeita vastauksia saapui huomattavasti enemmän kuin vääriä. Kinkkisen tuntuinen kisa sujuikin yllättävän monilta hienolla menestyksellä.

Oikein vastanneiden kesken arvottiin kuitenkin vain yksi sattumanvarainen voittaja. Tällä kertaa arpaonni suosi Saara Valkiaista.
Onneksi olkoon Saara, sinuun ollaan pian henkilökohtaisesti yhteydessä.

Etenkin neljäs ja kymmenes hahmo tuntuivat tuottavan päänvaivaa monelle. Oikeat vastaukset löytyvät alta:

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Galleria: 

Kommentit

Pitäisikö olla vittuuntunut ykkösestä? siitä alkuperäisestä kuvasta jäi kyllä aika vahvasti sellainen kuva että hahmolla on naamakarvaa joten varmaan aika moni vastasi että ykkönen oli ennemminkin big boss kuin snake. Tiedä sitten oliko sillä mitään väliä koska itselläni ei ollut mitään hajua mitä numero 10 esitti.

Hyvä kilpailu oli! Kuinkakohan tarkkoja tuomarit olivat näistä nimistä? Esimerkiksi ensimmäisessä voisi olla montakin oikeata vastausta. Ja taitaa tuossa pari virhettäkin olla oikeissa vastauksissa. Cole ainakin on MacGrath ja PaRappa the rapper taitaa olla pelin nimi ja PaRappa hahmon nimi ;)
Oli miten oli, onnea voittajalle ja hauskaa joulua kaikille!

wsu69: Ei ollut niin tarkkaa. Kunhan nimi oli edes ymmärrettävästi sinnepäin, niin kelpasi kyllä arvontaan. Eli vaikka olisi vastannut esim. pelkästään Cole tai pelkästään PaRappa, niin ei ongelmaa.

PS. Wikin mukaan PaRappa on koko nimeltään PaRappa The Rapper. TJEU: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PaRappa_the_Rapper_characters

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi