PlayStation 4 ei vaadi jatkuvaa verkkoyhteyttä

Yksi tulevan konsolisukupolven paljon polemiikkia aiheuttaneista seikoista on mahdollinen ”aina online” -vaihtoehto. Nyt Sonyn pääjohtaja Shuhei Yoshida linjaa hyvinkin suorasukaisesti, että ainakaan tulevan sukupolven PlayStation ei vaadi käyttäjältään jatkuvaa internet-yhteyttä.

Yoshidan mukaan Sony on ollut aiheen suhteen selkeillä linjoilla jo uuden konsolinsa kehitystyön alkutaipaleelta lähtien. Näin ollen konsolin vaatima jatkuva verkkoyhteys on ollut alusta saakka selkeästi poissuljettu vaihtoehto. Syyksi Yoshida kertoo monille heikompien yhteyksien päässä asuville itsestään selvän seikan, nimittäin liian hitaat ja ennenkaikkea epävakaat internet-yhteydet.

PlayStation 4 julkaistaneen kuluvan vuoden loppupuolella. Lisää tietoa konsolista ja sen peleistä kuulemme taatusti kesäkuisilla E3-messuilla.

Galleria: 

Kommentit

melkeen toivoisi että voisi hypätä aikakonella eteenpäin niin ei tarvitsisi katsoa näitä samoja juttuja koko ajan joka paikasta :)

Elämme niukkuuden aikaa mitä seuraavasta sukupolvesta voi sanoa varmaksi.

Noniin. Seuraavaksi kun vahvistetaan vielä ilmaisen nettipeluun jatkuminen(ja PS plussan säilyminen erillisenä bonuksena, jonka jäsenyyden voi halutessaan ostaa 50(Tai halvemmalla. En koskaan ole tarvinnut, joten hiukan hakoteillä hinnoittelusta saattanen olla) eurolla itselleen vuodeksi), on PS4 lunastanut lippunsa lopullisesti meikäläisen kotiin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi