Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PlayStation 4 myy kuin häkä, Wii U jatkaa kompurointiaan

PlayStation 4 sekä Xbox One on saatu vihdoin vuosien odottamisen jälkeen kunnialla kauppojen hyllyille ja pelaajat ovatkin ottaneet myyntilukujen valossa sukupolvenvaihdoksen vastaan varsin innokkaasti.

Neljäs PlayStation on myynyt pelkästään julkaisuviikonloppunsa aikana Englannissa kiitettävät 250 000 kappaletta. Ensimmäisten lukujen valossa Sony siis johtaa uuden sukupolven konsolimarkkinoita reiluhkolla kaulalla toisena tulevaan Microsoftiin ja Xbox Oneen. Microsoftin uuden sukupolven konsoli on mennyt kaupaksi ensimmäisen viikon aikana noin 170 000 kertaa.

Sukupolven selkeästi heikointa myyntiä tekee tällä hetkellä Nintendo Wii U -konsolillaan. Menestystä tahkonneen Wiin seuraaja on jäänyt kokonaisen vuoden myynneillään jo tässä vaiheessa molempien uusien konsoleiden varjoon. Wii U:ta on kiikutettu kaupoista kotiin noin 150 000 kertaa sitten vuoden takaisen julkaisunsa.

PlayStation 4 julkaistiin Suomessa marraskuun lopussa, Xbox Onen seuratessa ensi vuoden alkupuolella.

Galleria: 

Kommentit

Iso-Britanniassa Wii U on mennyt kaupaksi erityisen huonosti, mutta muualla maailmassa sentään paremmin. Jo syyskuun lopussa sitä oli myyty maailmanlaajuisesti 3,91 miljoonaa, ja loka- ja marraskuun aikana luku on varmasti kasvanut selvästi. PS4 kuitenkin ottaa Wii U:ta maailmanlaajuisestikin nopeasti kiinni.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi