Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Segan työstämä Yakuza 6 on saanut ensimmäisen trailerin, joka esittelee pelin upeasti toteutettua maailmaa.

Yakuza 6 on sarjan ensimmäinen osa, joka on saapumassa yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Tämä saa myös ilmetä trailerilla nähtävinä nykypolven uudistuksina, kuten graafisesti panostettuna ulkoasuna. Mukana nähdään myös avoimen pelimaailman merkkejä, joka mahdollistaa aiempaa vapaamman liikkuvuuden suurkaupungin kaduilla ja kujilla.

Tarkkaa tietoa uuden Yakuzan sisällöstä, kuten juonesta tai hahmokaartista ei olla toistaiseksi lähdetty laajemmin hiiskumaan. Japanilaisen elokuvateollisuuden ystäville on kuitenkin luvassa pientä erikoisuutta. Pelissä nähtävään sivurooliin on nimittäin ehditty kiinnittämään monista saarivaltion elokuvista tuttu näyttelijä-ohjaaja Takeshi Kitano, joka tunnetaan kenties parhaiten Battle Royale -romaanin filmatisoinnissa nähdyn opettajan roolista.

Kaikki trailerilla nähty kuvamateriaali on peräisin Yakuza 6:n demosta, joka nähdään ensi tammikuussa Japanissa ilmestyvän Yakuza Kiwamin kyljessä. Itse Yakuza Kiwami on puolestaan uudelleen työstetty versio aikoinaan PlayStation 2:lle julkaistusta debyyttiosasta.

Sekä PS3:lle että PS4:lle ilmestyvästä Yakuza Kiwamista saatiin myös uutta pelikuvaa, joka sekin on vilkaistavissa alapuolelta yhdessä Yakuza 6 -trailerin kanssa.

Kirjaudu kommentoidaksesi