PlayStation 4:n valmistus alkaa loppuvuodesta?

Kiinan ja Taiwanin IT-uutisointiin erikoistunut Digitimes-sivusto kertoo lähteisiinsä vedoten, että PlayStation 4:n valmistus alkaa Taiwanissa jo tämän vuoden lopulla ja laite julkaistaan ensi vuonna. Lisäksi lähteet osaavat kertoa, että konsolista löytyy Kinect-tyyppinen koko vartaloa hyödyntävä liikkeentunnistus.

Digitimesin mukaan PS4:n kokoonpanosta vastaavat PS3:akin kasaavat Foxconn sekä Pegatron Technology ja ensi vuoden toimitusmääräksi suunnitellaan vähintään 20 miljoonaa kappaletta.

(Kuvassa hyvin epävirallinen konsepti)

Galleria: 

Kommentit

Lähes uskomaton juttu. PS3:n elinkaari jää tämän pohjalta vähän torsoksi. Kunhan nähdään PS4:n rauta, niin ehkä voi tehdä johtopäätöksiä syistä enemmän. Joskaan en ihan vielä viitsi ottaa tätä totena.

Todennäköisesti pelkkä huhu. Jo tuo 20 miljoonan kappaleen toimitusmäärä on aika epärealistinen, sillä PS3:lla saman määrän saavuttamiseen taisi kulua 3 vuotta.

Oli totta tai ei, niin ei kai PS3:n elinkaari pääty PS4:een, vaan jatkuu niin kauan kuin PS3:sta tuetaan ja sille julkaistaan pelejä.

Kyllähän PS2 ja PS2:n pelit ovat käyneet kaupaksi vielä PS3:n julkaisun jälkeenkin.

Tuleepa PS4 milloin tahansa, ostan sen kyllä jossain vaiheessa. Täytyy vaan pitää sormet ristissä taaksepäin yhteensopivuuden kanssa... :-/

Ei vielä ensi vuodeksi kyllä tarvittais täällä ainakaan, mutta jos tulee niin sitten tulee. Itse ostan sitten vuoden pari myöhemmin, kunhan oletettavasti korkea hinta on pudonnut.

Minun puolesta saisi tulla vaikka nyt jouluksi. On nämä nykykonsolit aika tehottomia tapauksia.
Eipä se tosin ole estänyt mainioiden pelien tekemistä..
Mutta silloin taas psvitan myynti kärsisi jos nyt jouluksi tulisi.

Meinaa muuten ketuttaa aika rankasti, jos näin on.

Se tulee vasta 2013 tai 2014. Siihen uskon. Itse aion ostaa PS4 Slim-Mallin kun se tulee.

Ei mitään kiirettä mielestäni ja veikkaanpa et ensi vuoden e3 messuilla laite julkistetaan ja markkinoille aikaisintaan jouluksi. Laitteen tehot ehkä vähän parempia kuin wiiu mutta aikalailla samalla tasolla, eli mitään ps2 > ps3 tehojen harppausta tuskin tullaan näkemään. Ja saa nähdä tekeekö sony nintendot ja lähtee tohon liikkeentunnistus leikkiin täysillä mukaan. Hinta tulee olemaan huomattavasti edullisempi kuin ps3 julkaisussa. Laite siis tulee olemaan selvästi edullisempi myös valmistaa ja sony ei joudu myymään sitä tappiolla. Veikkaanpa et seuraavan sukupolven tehokkain kone tulee microsoftilta. Uskoisin et kaikki 3 ovat tehoiltaan aikalailla samalla tasolla. Mutta aika näyttää mitä sieltä tulee.

Itseäni ei harmittaisi yhtään, kyllä tuota PS3:a on tullut katseltua ihan tarpeeksi pitkään.

Jos tulee jo ens vuonna, niin mielellään sitten vasta ihan loppuvuodesta (joulun tienomilla).

kun move mainoksissa ehdittiin tehdä pilkkaa jo kinetic ohjauksesta niin mitenköhän sonyn toimesta se nyt pystytään kääntämään plussaksi

ei ollut e3 mitään niin en usko ellei sitten seuraavissa messuissa...

"kun move mainoksissa ehdittiin tehdä pilkkaa jo kinetic ohjauksesta niin mitenköhän sonyn toimesta se nyt pystytään kääntämään plussaksi"

No Sonyn tapauksessa kameraohjauskin tehtäisiin arvatenkin heti kunnolla, eli mukana myös Move ja padi.

Juu, ei tarttis tulla vielä pariin vuoteen eli joskus 2013 tai 2014 olis sopiva... ...mut tietenkin Nintendo saa Sonyn hätäilemään ja julkaisemaan PS4:n jo ensvuonna ja hintaakin varmasti rennot 1000€... ...ainahan tollanen pikkuraha taskun pohjalta löytyy, NOT!

"Jo tuo 20 miljoonan kappaleen toimitusmäärä on aika epärealistinen, sillä PS3:lla saman määrän saavuttamiseen taisi kulua 3 vuotta."

PS3 ei ole välttämättä se ihan paras mittapuu. Ensimmäisen vuoden tuotantovaikeuksista kärsivä Wii myi ensimmäisenä vuotenaan lähes 20 miljoonaa konsolia maailmanlaajuisesti. Samaan tapaan saatavuusongelmista kärsivä PS2 myi 20 miljoonaa puolessatoista vuodessa.

Kyllä mä uskon, että PS3 jatkaa vielä pitkään PS4:jänkin julkaisun jälkeen. En siis meinaa singstareja yms. mitä PS2 saa nykyyän.

Jos on totta niin Sony ainakin reagoi nopeasti ja myöntää tappionsa nykyisessä sukupolvessa ja tietenkin syö kaikki aikaisemmat sanansa PS3:n pitkästä elinkaaresta.

Tällä vauhdilla nämä "konsolisukupolvet" kyllä menettävät merkityksensä. Tärkeää olisi vaan tuo taaksepäinyhteensopivuus peleissä niin ei tunne itseään ihan niin petetyksi.