Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony on paljastanut tuoreessa blogipostauksessaan pitkään huhuillut uudet kevyemmät mallit PlayStation 5 -konsoleistaan.

Uudet mallit ovat ovat yli 30 % edeltäjiään pienempiä. Painoa on hävinnyt perusmallista 18 % ja pienemmästä Digital Edition -mallista jopa 24 %.

Uudet konsolit koostuvat neljästä erillisestä paneelista, joista ylin osa on kiiltävää muovia ja pohja mattapintaa. Uuteen Digital Edition -malliin on mahdollista lisätä myöhemmin levyasema, joka myydään erikseen noin 120 euron hintaan.

Uudessa mallissa on myös suurempi 1TB kokoinen SSD-kovalevy. Pakkauksessa tulee mukana tukijalka, jolla konsolia pystyy säilyttämään vaakatasossa. Uusi metallinen pystytuki tulee myyntiin erikseen 30 euron hintaan, joka on yhteensopiva kaikkien PlayStation 5 -mallien kanssa.

Uudet mallit tulevat myyntiin marraskuussa ja korvaavat pikkuhiljaa edeltäjänsä. Myynti aloitetaan vain Yhdysvalloissa, mutta konsolit saapuvat myös maailmanlaajuiseen myyntiin seuraavien kuukausien aikana. Suositushinta uusilla konsoleilla on sama kuin nykyisillä, eli perusmallilla 550 euroa ja Digital Edition -versiolla 450 euroa.

Kirjaudu kommentoidaksesi