Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PlayStation Network käyntiin myös Japanissa

Sony ilmoittaa käynnistävänsä PlayStation Networkin myös Japanissa ja muualla Aasian alueella lauantaina 28. toukokuuta.

PlayStation Networkin käynnistys alueella viivästyi Japanin talousministeriön media- ja sisältöteollisuuden osaston vaatiessa Sonylta lisäselvitystä uusista turvallisuusratkaisuista.

Store ei kuitenkaan aukene vielä Aasiassakaan. Sony on aikaisemmin lupaillut Storen avautuvan toukokuun loppuun mennessä, mutta ehti jo Reutersin mukaan ottaa hiukan aikalisää mainitsemalla, että jos kuun lopusta kuitenkin myöhästytään, on kyse korkeintaan parista päivästä.

Galleria: 

Kommentit

Voi helvetin Sony. Haluuuuuuuuuuuuuuuu-uuuuu-uu-uuuuuuuu-uu-un Storen auki jo.

Kunhan minulla on se 14.95 € tililläni ja entinen sisältö tallella, kulutan mielihyvin nuo ylimääräiset 40 € PSN kortitkin. =)

PSP-muistikorttini tulee niin vihaamaan minua.

"jos kuun
lopusta kuitenkin myöhästytään, on
kyse korkeintaan parista päivästä."

Eli tämä käytännössä tarkoittaa samaa kuin "Store aukee melko varmasti kesäkuun ensimmäisellä viikolla." No eipä tolla väliä mulle ja luultavasti porukka ei rupea itseään muutamasta päivästä tai viikosta kiikkuun vetämään. Hyvin suojattu Store on kuitenkin sen arvoinen ettei näitä PSN katkoja enää toiste tulisi.

Onnea vaan japanilaisille ja muille Aasiaan ketkä pääsee takasin verkkoon. Ei niillä siel ole helppoo ollu muutenkaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi