PlayStation Network yskähtelee jälleen (päivitetty)

Päivitys: PlayStationin verkkopalvelut on saatu käyttökelpoiseen kuntoon reilun kymmenen tunnin yskähtelyn jälkeen. Sony ei ole toistaiseksi antanut virallista tiedotetta ongelmien syystä. Luvassa lienee lähinnä ajallisia hyvityksiä Plus- ja Now -jäsenyyksiin sekä videovuokrauksiin.

Thanks for your patience today - stay tuned for details on PS Plus, PS Now, and video rental extensions.

— PlayStation (@PlayStation) January 5, 2016

Alkuperäinen uutinen: Sony-konsoleiden PlayStation Network kärsii pahoista ongelmista, sillä lähes kaikki verkkopalvelut on paraikaa suljettuna.

Myös PlayStationin virallisen verkkopalvelun tila -sivuston mukaan niin käyttäjätietojen hallinta, pelaaminen ja sosiaalinen media, PlayStation Store kuin PlayStation Music -palvelukin on poissa pelistä. Yskähtely on jatkunut jo jokusen tunnin ajan.

PlayStationin virallisen Twitter-tilin mukaan ongelmaa tutkitaan. Tarkempaa tiedotetta ongelmien syistä ei ole toistaiseksi annettu.

We're aware that some users are having trouble accessing PSN. Thanks for your patience as we investigate. https://t.co/8hMUSl2cCe

— Ask PlayStation (@AskPlayStation) January 4, 2016

Kommentit

En muista milloin olisi viimeksi ollut tässä mitassa alhaalla. Tuskin koskaan PS4:n aikana? Nyt aamulla näytti kaikki pelaavan. Laitoin Kings Questin lataukseen Storesta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi