Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PlayStation Stars -kanta-asiakasohjelma ei miellytä pelaajia.

Närää aiheuttanut PlayStation Stars lanseerattiin Japanissa äskettäin. Se on tulossa myös länsimaihin lokakuussa, ja pelaajat voivat ansaita palkintoja suorittamalla erilaisia kampanjoita sekä aktiviteetteja. Tyytymättömyyttä on herättänyt erityisesti kanta-asiakasohjelman osa-alue, joka tarjoaa parempaa asiakastukea korkeimman tason pelaajille.

PlayStation Starsissa on neliportainen tasojärjestelmä. Kaikki pelaajat aloittavat pohjalta ja voivat nousta tasolle neljä saakka ostamalla pelejä sekä ansaitsemalla erilaisia palkintoja. Korkein taso, johon noustaan ostamalla neljä täyshintaista peliä PlayStation Storesta ja keräämällä 128 harvinaista pokaalia, palkitsee pelaajat paremmalla asiakaspalvelulla.

Sonyn mukaan 4-tason etuihin kuuluvat muun muassa digitaaliset keräilyesineet ja lupaus siitä, että PlayStationin asiakastukeen yhteyttä ottaessa pelaaja asetetaan etusijalle keskustelujärjestyksessä.

PlayStation Stars -kanta-asiakasohjelma pyörähtää käyntiin Euroopassa 13. lokakuuta. Ohjelmasta voi lueskella tarkemmin täältä.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi