PlayStation Store saa oman "App Storen"

Applen iPhonelle sovelluksia ja pikkupelejä tarjoava App Store on saanut suuren suosion ja Sony pyrkii samaan suunnittelemalla PlayStation Store -nettikauppaan omaa osastoa vastaaville tuotteille, jotka on tarkoitettu PSP:lle ja tulevalle PSPgo-käsikonsolille.

– Esittelemme PSP:lle uusia asioita, jotka vievät sen perinteisen pelaamisen tuolle puolen, mutta edelleen sisältävät elementtejä pelaamisesta ja mukana on uusia kehittäjiä, kertoi SCEE:n suhteita kehittäjiin hoitava Zeno Colaço ja vahvisti samalla, että jo yli 50 studiota on mukana erilaisissa projekteissa.

– Tämä kuitenkin edelleen tarkoitettu ammattilaisille, joten tarvitset Sonyn kehitystyökalut sekä rahoitusta ja tiimin, joka voi kuitenkin olla pieni, Colaço sanoi ja vihjaili jopa vain 20 megan kokoisten pelien olevan mahdollisia.

E3-messujen yhteydessä Sony ilmoitti leikkaavansa PSP-kehitystyökalujen hintaa 80 prosenttia ja esitteli samalla PSPgo-konsolin, johon sisältöä tarjotaan vain digijakeluna langattoman netin kautta. PSPgossa on 16 gigaa sisäistä tallennustilaa sekä paikka Memory Stick Micro -kortille.

Galleria: 

Kommentit

interesting... Jos hanke todella lähtee kunnolla pyörimään, voidaan tästä saada elvytystä jo hieman kuolleelle PSPlle... Tuki pienemmille kehitystiimeille voi johtaa isoihinkin menestyksiin...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi