Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Joulukuussa toden totta summataan kulunutta vuotta. Tilastoja on tähän mennessä saatu esimerkiksi pelatuista PlayStation-, Xbox- ja Switch-peleistä, ja nyt asialla on aikuisviihdesivusto Pornhub.

Sivusto on jakanut materiaalia muun muassa suosituimmista videopeleistä, joita Pornhubista on haettu. Ykköspallilla nähdään viime vuoden tapaan Fortnite, kun taas muita suosittuja nimikkeitä ovat olleet muun muassa Overwatch, Minecraft ja Pokémon.

Videopelihahmojen kohdalla puolestaan kovinta hakumäärää piti hallussaan Street Fighter -mätkintänimikkeistä tuttu Chun-Li. Oheinen graafi kuitenkin listaa kyseisen tuttavuuden olevan peräisin Fornite-räiskinnästä, missä Chun-Li myös nähdään vierailemassa. Muita hahmoja, joita tapitettiin silmä kovana, olivat muun muassa Final Fantasy VII:stä tuttu Tifa, Overwatchin Dva ja Tomb Raider -sankaritar Lara Croft.

Myös suosituimmat konsolit pornon töllöttämiseen kerrottiin. Tässä kategoriassa Sonyn vehkeet nappasivat itselleen isoimman osuuden, yhteensä yli 80 prosenttia.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi