Pokaamispeeloilun pleikkapainos pannassa

Naistenkaatamisen maestroksi itsensä nimenneen Richard la Ruinan interaktiivisen deittailuopas Super Seducerin julkaisu PS4:llä on tiettävästi peruttu. Virallisessa lausunnossa Sony toteaa, että "peliä ei tuoda kuluttajien saataville", mutta uutisyhtiö BBC varmisti yhtiöltä, että pelin julkaiseminen alustalla on päätetty estää kokonaan.

Super Seducerin piti ilmestyä ladattavaksi PlayStationin digitaaliseen kauppaan tällä viikolla ainakin USA:n alueella, mutta Motherboard-sivusto oli havainnut PS4-version jääneen julkaisematta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun peli kohtaa vastoinkäymisiä; aiemmin Kickstarter oli sulkenut sen joukkorahoituskampanjan.

Super Seduceria on kritisoitu sen niljakkuudesta sekä myrkyllisistä asenteista ja käyttäytymismalleista naisia kohtaan. Keskustelupalsta ResetErassa on hämmästelty sitä, että peli ei olekaan parodia vaan ilmeisen tosissaan julkaistu. Tilt.fi:n kommentaarissa KonsoliFINin oma Jaakko Herranen toteaa pelin kannustavan naisten stalkkaamiseen ja näiden etenemisen estämiseen viettelemisen nimissä.

Pelillä on tällä hetkellä kaksi arvostelua Metacriticissä, jossa se on nauttinut varauksetonta halveksuntaa 30 ja 41 pisteen arvioilla. Youtubettaja IAmPattyJack on julkaissut videon, jonka otsikossa Super Seduceria kutsutaan huonoimmaksi peliksi ikinä. Miehekästä luonnettaan korostaakseen la Ruina oli lähettänyt Youtubelle tekaistun tekijänoikeusloukkausilmoituksen, jonka seurauksena kyseinen video vedettiin palvelusta pariksi päiväksi.

Super Seducer on ladattavissa joistain palveluista, mutta KonsoliFIN suosittelee jättämään sen väliin.

Kirjaudu kommentoidaksesi