Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

pokemon_sword_and_shield

Pokémon Sword ja Shield julkaistaan marraskuun puolivälissä

Nintendo julkisti tänään tuleville Pokémon Sword ja Shield -nimikkeille omistetussa Direct-lähetyksessä paljon tietoa, kuten pelien julkaisupäivät ja liudan uusia monneja sekä upouusia ominaisuuksia.

Keskeisin näistä uudistuksista on Dynamax. Tämän ominaisuuden avulla örkit voivat kasvaa jättiläiskokoon tietyissä olosuhteissa, jolloin myös hyökkäysten tehot kasvavat samassa suhteessa.

Täysin uutta pelisarjalle on myös Wild Areaksi nimetty maa-alue, jonka kautta kuljetaan eri kaupunkeihin. Villillä maalla pelaajan on mahdollista löytää taskuhirviöitä monimuotoisista maisemista sekä ottaa osaa Max Raid -taisteluihin.

Max Raid -taistelut ovat kuin raidiottelut Pokémon GO:ssa. Miekka ja kilpi -versioissa pelaajan on mahdollista taistella Wild Arean -jättimonneja vastaan yhdessä kaverin kanssa langattomassa verkossa tai internetin välityksellä. Max Raid -taistot ovat myös tiettyjen hirviöiden kohdalla ainoa paikka, jossa niitä voi yrittää pyydystää. Huomioitavaa on, että online-ominaisuudet vaativat tietenkin Nintendo Switch Online -jäsenyyden.

Vartin mittaisessa katsauksessa nähtiin myös upouusia taskuolentoja: lammasmainen Wooloo, kukkiva Gossifleur ja sen kehittynyt muoto Eldegoss, ilkeän kilpikonnan näköinen Drednaw sekä erittäin puuhkean korpin näköinen Corviknight. Esityksen lopulla paljastettiin myös kaksikkojulkaisun legendaariset otukset, jotka ovat sutta muistuttavat Zacian ja Zamazenta.

Koko Direct-lähetyksen voi katsastaa tämän uutisen alta.

Pokémon Sword ja Pokémon Shield julkaistaan marraskuun 15. päivä Nintendo Switchille.

Kirjaudu kommentoidaksesi