Nintendo julkisti Direct-lähetyksessään mielenkiintoista tietoa Pokémon Sword ja Shield -pelaajille.

Noin 30 euron hintainen laajennuskaksikko julkaistaan kahdessa erässä, kesäkuussa ja kuluvan vuoden syksyllä. Kumpaakin lisäpakettia päästään tahkoamaan Swordista ja Shieldistä tutulla hahmolla, kuinkas muutenkaan.

Ensiksi ilmestyvä Isle of Armor vie pelaajat suurelle saarelle, joka vilisee niin vanhoja tuttuja kuin karhumaisen Kubfun kaltaisia uusia tuttavuuksiakin. Myös uusia kouluttajia tavataan matkan varrella riippuen siitä, kumpi emopeli on työn alla.

Crown Tundra taas panostaa tutkimusmatkailuun, sillä laajennus heittää pelaajat Galar-alueen hyytäviin osiin. Tällä kertaa tarjolla on muun muassa legendaarisia monneja, joihin voi törmätä aluetta co-oppina muiden pelaajien kanssa kolutessa.

Mukavana yksityiskohtana kummankin laajennuksen uusia taskumonstereita voi vaihdella sellaistenkin pelaajien kanssa, jotka eivät ole lisäpakettia itselleen ladanneet.

Tarkempia yksityiskohtia voi tutkailla parinkymmenen minuutin Direct-lähetyksestä, joka on upotettu kokonaisuudessaan uutisen yläosaan.

KonsoliFINin uudenkarhean Pokémon Sword/Shield -arvostelun voi lukaista täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi