Pokémon-tekijä: Ei pääsarjan Pokémon-peliä Wiille

Nintendolla työstetään parhaillaan Pokémon-peliä Wiille, mutta varsinaista pääsarjan RPG-vetoista peliä odottavat joutunevat pettymään. Näin ainakin mikäli uskomme sarjan uusimpien DS-pelien ohjaajaa Junichi Masudaa, joka kertoi IGN:lle omia mietteitään Pokémonin pääsarjan näkemisestä Wiillä.

"Mielestäni Pokémon-sarjan pääpelit tulevat olemaan myös tulevaisuudessa käsikonsoleilla."

Masuda pitää käsikonsoleita laitteina, jotka sopivat Pokémon-konseptiin, sillä niitä voi kantaa mukanaan jatkuvasti. Tätä hän vertaa siihen, kuin Pokémonit olisivat jatkuvasti pelaajan matkassa. Lisäksi mahdollisuus kommunikoida ja vaihtaa tietoja aina käyttäjän niin halutessa sopii hänen mukaansa konseptiin hyvin.

"Parasta Pokémon-sarjalle mielestäni on mahdollisuus kuljettaa sitä kannettavalla laitteella sekä mennä minne tahansa ja pitää hauskaa toisten kanssa ilman, että tätä on sidottu vain yhteen paikkaan." Masuda kertoo. "Kotikonsolit selvästikin mahdollistavat ihmisten kokoontua yhteen pitämään hauskaa. Ehkä tulevaisuudessa, jos keksimme tavan tehdä jotakin hienoa tällä tapaa, niin voimme työskennellä tässä ympäristössä."

Seuraavat Nintendo DS:n Pokémon-pelit, eli Pokémon White ja Pokémon Black, ilmestyvät Suomessa myyntiin 4.3.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi