Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Pokémon-tekijöiden seuraava tuotos on täynnä rytmiä

Pokémon-nimikkeitä kehittävän Game Freak -studion seuraava tuotos on paljastettu tämän päivän Nintendo Direct -presentaatiossa. Kyseessä on Rhythm Hunter: Harmo Knight -nimeä totteleva rytmipeli, joka saapuu ainakin Japanin eShop-latauspalveluun tämän vuoden puolella.

Melodisen ja japaninkielisen trailerin pääsee katsomaan tästä (klik), kun taas koko Nintendo Direct -presentaation saa ihmeteltäväksi tästä klikkaamalla.

Latauspelin perusperiaate on yksinkertainen: tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon nuotteja ja mätkiä samalla vastaantulevia vihulaisia päin näköä. Oikein ajoitetut toiminnot tuottavat melodioita, joista löytyy trailerin perusteella ainakin yksi Pokémon-tuotoksista tuttu kappale.

Nousevan auringon maassa pelin kimppuun päästään syyskuun alussa, mutta nimikkeen saapumisesta Eurooppaan ei ole vielä tietoa.

Galleria: 

Kommentit

Yay! Rytmipelaaminen tuntuu elävän uutta nousukautta ja hyvä niin! Latauspeliksihän tuo Rhythm Hunter näyttää suoraviivaisuudestaan huolimatta laajalta ja vallan mainiolta ajanvietteeltä. Saa tosin nähdä millaiseksi tuo 1800 jenin (€18) hintalappu mahdollisilla länsimarkkinoilla muodostuu.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi