Eikö Pokémonien keräily onnistu niin näppärästi kuin itse haluaisit? Löytyykö havittelemasi Goldeen keskeltä lammikkoa? Tähän enemmän tai vähemmän yleiseen Pokémon Go -pelin ongelmaan tarjotaan ratkaisua Pokédrone-nimisellä pienoislennokilla.

Alankomaissa pääkonttoriaan pitävä TRNDlabs kertoo kotisivuillaan olevansa kansainvälinen lifestylebrändi, joka on keskittynyt tuottamaan innovatiivisia tuotteita. Näistä iso osa on ollut tähän mennessä lennokkeja, joten uusin idea tuntuu loogiselta jatkumolta yhtiölle.

"TRNDlabsin Pokédrone on suunniteltu erityisesti kaikille Pokémon Gon pelaajille." kertoo firman virallinen tiedote, jota tukee oheinen video tulevasta tuotteesta. Kun lennokki yhdistään puhelimeen, Pokémon Go käyttää Pokédronen GPS:ää ja kameraa taisteluturrikoiden jahtaamiseen.

Lennokinlennätystaidot eivät ole kuulemma tarpeen, sillä härveli on varustettu automaattisilla laskeutumis- ja lentoonlähtötoiminnoilla. Se pystyy myös leijumaan paikallaan otusten nappaamisen niin vaatiessa.

Tarkempia hintatietoja tahi julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedossa. Koko lehdistötiedotteen voit lukaista lähdelinkin takaa. Itse Pokémon Gon pääset lataamaan aiemman uutisen (klik) linkkien kautta. Keskustelua itse pelistä voi käydä KonsoliFINin foorumin ketjussa.

Kirjaudu kommentoidaksesi