Professor Layton -pelien tuominen Wii U:lle harkinnassa

Level-5, eli studio suosittujen Professor Layton -pelien takana, harkitsee kyseisen pelisarjan nimikkeiden tuomista Nintendon tulevalle Wii U -kotikonsolille.

Kaikki aiemmat Professor Layton -sarjan pelit on tuotu Nintendon käsikonsoleille, mutta nyt harkinnassa on ongelmanratkontaan keskittyvien nimikkeiden kääntäminen kotikonsoleille. Level-5:n nokkamies Akihiro Hinon mukaan kosketusnäytöllisellä ohjaimella varustettu Wii U sopisi peleille, joita kannettavilla konsoleilla on ohjattu stylus-kynällä. Hänen mukaansa sarja istuisi täydellisesti ensi vuonna julkaistavalle laitteelle. Mitään virallista tietoa sarjan kääntämisestä kotikonsolien suuntaan ei ole vielä julkistettu.

Viimeisin julkaistu nimike, jossa seurataan ongelmia ratkovan professorin edesottamuksia, on Professor Layton and the Mask of Miracle, joka ei ole ainakaan vielä saanut julkaisupäivää Euroopassa. Myöhemmin on luvassa myös Professor Layton vs Ace Attorney -nimellä kulkeva tuotos, joka sekoittaa Layton- ja Ace Attorney -pelisarjojen maailmat yhteen ja samaan nimikkeeseen. Tällekään pelille ei ole kerrottu mahdollista Euroopan julkaisuaikataulua.

Galleria: 

Kommentit

Mikäpä siinä mutta toivottavasti tuolla iki-ihanalla studiolla riittää moisen visioinnin ohessa intoa myös jo julkaistujen tuotoksiensa tuomisesta länsimarkkinoille.

Vastahan tässä pari päivää takaperin Level-5 USA:n puoli uteli Facebookissa, mistä lafkan peleistä oltaisiin täällä päin kiinnostuneita. Professor Layton vs Ace Attorney 3DS:lle voitti kirkkaasti Ni no Kunin PS3-version seuratessa kintereillä. Toivotaan parasta!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi