Slightly Mad Studios vahvisti, että Project Carsin kolmas osa saapuu kauppoihin vielä kuluvan kesän aikana. Ennakkohehkutuksissa lupaillaan aiempaa isompia panostuksia niin yksin- kuin moninpelin puolelle.

Uusiksi laitetussa uramoodissa edetään yhteensä kymmenen autoluokan läpi. Aiemmista osista poiketen tällä kertaa tienattujen kokemuspisteiden avulla avataan uusia kisoja, ja ennen kaikkea päästään ostamaan tuunausosia kilpureihin. Muista genren peleistä tuttu auton kehittäminen tarkoittaa, että myös Project Carsissa samaa menopeliä voi käyttää aiempaa monipuolisemmin kisaluokasta toiseen.

Moninpelin puolella quick play -pelinhaun luvataan sulavoittavan menoa erityisesti pikaisia mittelöitä ajatellen. Mukana on silti mahdollisuus pystyttää omia auloja syvällisempää ja muokattavampaa kokemusta varten. Toisten pelaajien parhaiden aikojen rikkomiseen keskittyvä Rivals-tila tarjoaa osaltaan lisäsisältöä erilaisten haasteiden ja luokkiin jaetun järjestelmänsä avulla.

Muina uudistuksina mainitaan kaksi tuoretta rataa (Shanghain katurata ja Sao Paulon Interlagos) sekä entistä parempi tuntuma ohjaimella pelatessa.

Project Cars 3 saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi