Sony on ilmoittanut tarjoavansa kaksi ilmaista peliä Ratchet & Clank: QForcen PlayStation 3 -version omistajille. Syynä tähän on Vita-painoksen lykkääntyminen.

Marraskuussa kotikonsolille julkaistu Ratchet & Clank: QForce on cross-buy-tuella varustettu julkaisu. PlayStation 3 -version ostaneet ovat siis pelin hankkiessaan maksaneet myös Vita-painoksesta. Alunperin molempien versioiden piti ilmestyä samaan aikaan, mutta taskupainosta on sittemmin lykätty ensin tammikuulle ja lopulta ympäripyöreästi keväälle.

PlayStation 3 -version omistajille on ensi viikolla tiedossa sähköpostin välityksellä latauskoodi MotorStorm RC -autopeliin. Toinen tuskan ja kärsimyksen lieventäjä on edellisellä konsolisukupolvella nähty Ratchet: Gladiator, kunhan peli ensin ehtii Storen valikoimiin asti.

Galleria: 

Kommentit

Miten ne voi sähköpostiin lähettää koodin? Tai mistä ne sähköpostin siis tietää. Itsellä on tuo peli ja on vielä muoveissa. Tietenkin digitaalisen version ostajien sähköpostit tiedetään. Mutta eihän ne voi syrjiä, jos ostanut fyysisen version?

Kyllä Sony tietää, mitä pelejä olet pelannut PSN-tunnuksellasi kirjautuneena. (Varmuuden vuoksi voit vielä pelattuasi synkronoida pokaalisaaliisi Sonyn palvelimille.)

Q-Forcen levyllä on vielä erillinen toiminto, jolla tämä ristiinosto hoidetaan. Kannattaa siis riisua peli muoveista ja käydä kokeilemassa, jos hyvityspelit kiinnostavat.

Siis onko Gladiator tulossa ilmaiseksi jokaikiselle PS3-pelaajalle? Tuli jo valmiiks hemmetin nostalgiset fiilikset.

Joo tuon kommentin jälkeen luin tuon alkuperäisen uutisen ja siellä sanottiin, että ne jotka on pelannut onlinessa niin saa koodin. Sillähän ne saa sen tosiaan selville helposti. Mutta sittenhän sen koodin voi saada muutkin kuin pelin ostaja. Jos jollain on se peli ja lainaa kavereille, jotka nopeasti käy pelaamassa onlinessa ja sitten ne kaikki saa koodin myös?

@Tuohinnen: Vain niille, jotka ovat pelanneet QForcea verkossa. Eli ei koske kaikkia PS3:n omistajia.

En ole saanut vieläkään koodia motorstormiin vaikka olen pelannut qforcea verkossa ja ostanut sen ps storesta silloin kun se julkaistiin

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi