PS3, DS3 ja MGS4 pääsiäispakettiin?

Espanjalaisen Meristation-sivuston mukaan Sony Computer Entertainment Europen uudeksi varapääjohtajaksi nimetty James Armstrong on kertonut yhtiön suunnittelevan uutta PS3-pakettia, joka sisältäisi konsolin lisäksi uuden DualShock 3 -tärinäohjaimen sekä Metal Gear Solid 4 -pelin. Armstrong kertoi haluavansa pakkauksen kauppoihin pääsiäiseksi.

Euroopan sisällä bundle-pakkauksista päätetään monesti myös aivan maakohtaisesti, joten varmuutta MGS4-bundlen mahdollisesta saatavuudesta Suomessa ei vielä ole.

Galleria: 

Kommentit

Vois myydä suhteellisen hyvin. Voisin jopa itse ton ottaa. Harmittaa vaan, jos sitten ei enää saa muita kun noita "riisuttuja" malleja.

Jos en jo omistaisi PS3:sta eikä MGS 4:n olisi ennakkovarauksessa, ostaisin tämän heti.

no tohon paketin tuloon asti voisi odottaa ja jos vaikka vielä koneen hinta tippuu ja nänä nykyiset pelit saisi jo platinum hinnalla :)

Ohan tuon koneen hinta Suomessakin tippunut kuudessa kuukaudessa 150 euroa. En usko että seuraavan kuuden kuukauden aikana tippuu hirveästi, mutuilen että maksimissaan 70e.

Ei varmana jää se karvalakkimalli ainoaksi... tai no jos jää koko euroopasta pois niin sitten on aivan selvää ettei PS3:sta ikinä tähän talouteen tule.

Suomen hinnoittelun ansiosta tilaan koneen aivan varmasti ulkomailta vaikka postimaksut olisivat toiset 500, pistää harmittamaan niin paljon tuo kohtelu.

Todellista lompakolla äänestämistä :D

Jos en tuohon mennessä vielä konsolia ole ostanut, niin tuommoinen lähtisi kyllä heti....

"Jos en tuohon mennessä vielä konsolia ole ostanut, niin tuommoinen lähtisi kyllä heti...."

Todellakin, toivotaan että muutkin ajattelisivat samoin. Ei sen takia että olisin SONY-fanboy, sillä en ole, vaan siksi että mitä enemmän PS3:lla on omistajia, sitä enemmän se saa yksinoikeuspelejä ja hyviä pelejä in general. Näin ainakin uskottelen itselleni :D

Toivottavasti ton päkin pleikkarilla voi sit pelailla edellisten pleikkareiden pelei. :/

Jos en oo pleikkari kolmosta vielä tuolloin ostanut niin viimeistään ton paketin hankin.

Tyypillistä Sonya. Vähät joulumyynnistä, ketä kiinnostaa? Panostetaan sen sijaan PÄÄSIÄISEN myyntisesonkiin!!!

Huh huh!

Ketä kiinnostaa joulu kun mgs4 tulee keväällä.

"Tyypillistä Sonya. Vähät joulumyynnistä, ketä kiinnostaa? Panostetaan sen sijaan PÄÄSIÄISEN myyntisesonkiin!!!"

Niin eihän siitä joulusta välitetä... kannattaisi varmaan lukea näitä PS3-uutisia tarkemmin, tarkoitan että sinun pitäisi. Tosin MoLeTonttu vastasi jo osuvasti: "Ketä kiinnostaa joulu kun mgs4 tulee keväällä."

Ei ole tulossa joulumarkkinoille yhdeltäkään valmistajalta yhtä mielenkiintoista peliä kuin MGS4. Ainakaan jollei tule jotain valtavaa yllätystä...

"Niin eihän siitä joulusta välitetä... kannattaisi varmaan lukea näitä PS3-uutisia tarkemmin, tarkoitan että sinun pitäisi. Tosin MoLeTonttu vastasi jo osuvasti: "Ketä kiinnostaa joulu kun mgs4 tulee keväällä.""

Johan minä sanoin että joulumyynnistä ei välitetä eikä se kiinnosta, joten mikä oikeastaan on ongelmasi?

Tämähän on euroopan sonyn hemmo. Tuskin hänen toiveitaan ja ajatuksiaan emoyhtiö kuuntelee. Eli elkää pidätelkö hengitystä tuon bundlen takia.

MotörQ: "Tyypillistä Sonya. Vähät joulumyynnistä, ketä kiinnostaa? Panostetaan sen sijaan PÄÄSIÄISEN myyntisesonkiin!!!"

Pääsiäistä edeltävät viikot ovat olleet Euroopassa jo useamman vuoden kovinta pelien myyntiaikaa joulun jälkeen.

"Pääsiäistä edeltävät viikot ovat olleet Euroopassa jo useamman vuoden kovinta pelien myyntiaikaa joulun jälkeen"

Oli kyseessä sitten Eurooppa tai Yhdysvallat, pääsiäismyyntiä ei todellakaan voi edes verrata joulun myyntisesonkiin sen enempää laitemyynnin kuin pelimyynninkään osalta, sen verran eri kaliberin jutuista tässä kuitenkin on kyse.

MGS4 on tällä hetkellä SE PS3 peli jota odotan joten voisin ostaakin tuon bundlen mielihyvin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi