PS3 Storeen demot Simpsons- ja Tiger Woods -peleistä

Tällä viikolla PS3:n Storeen lisättiin demot The Simpsons - ja Tiger Woods 08 -peleistä. The Simpsons rouskuttaa kovalevyä 628 megan edestä ja Tiger Woods 08 puolestaan 794 megan verran.

Uusilla trailerilla mainostetaan myöhemmin ladattavaksi tulevaa Pixel Junk Racers -peliä, sekä Lair-lohhariseikkailua. Molemmista on tarjolla myös uusia taustakuvia, kuten myös Folklore-toimintaroolipelistä.

Galleria: 

Kommentit

Alkaisiko nyt vihdoinkin store päivittymään paremmin? Nyt jo kuusi demoa kahden viikon sisään. Impressive Sony ;p

Pixeljunk on juuri 3 arvoinen.. Ainakin demon perusteella, olisi varmasti sopivampi PSP:lle..

PixelJunk on kyllä jotain aivan mahtavaa kavereiden kanssa parin kaljan jälkeen :D
Selvinpäin ei nappaa alkuunkaan, outo peli :D

Viime viikolla neljä demoa, tällä viikolla kaksi... Storen päivitystahti on viimeaikoina parantunut. Toisaalta joulun lähestyessä myös pelejä on tulossa normaalia enemmän. Mitenköhän esim. keväällä käy.

Nyt kyllä pääsi eräältä 8 vuotiaalta pikkukaverilta itku, kun ei tullutkaan Ratchet & Clankia. Vielä on toivoa, kun USA on näkemättä :)

The Simpsons:

PS3: "628 megan edestä"
XO: "Size: 442.71 MB"

Tuntuu että monet (useimmat?) PS3 pelit/demot vaativat paljon enemmän tilaa kuin vastaavat XO:n versiot, mistähän tämä johtuu?

Blaah, ei oikein itseä innostavia demoja euro storesta vaikka meno näyttää ehdottomasti paremmmalta kuin muutama kuukausi sitten. Mitähän us storeen tulla tupsahtaa hmm.

plääh

"Tuntuu että monet (useimmat?) PS3 pelit/demot vaativat paljon enemmän tilaa kuin vastaavat XO:n versiot, mistähän tämä johtuu?"

Varmaan siitä että pelejä ei jakseta kauheasti tiivistää pienemmiksi tai vaikka siksi että PS3-versio tukee 7.1 -ääniä, tai sitten jotain ihan muuta kuten vaikka sitä että ei sitä peliä jaksettu kääntää kunnolla ja emuloidaan suoraan huomattavasti heikommalta raudalta ja softaan menee muka parisataa megaa... Eikä noista biteistä ole mikään kiinni ja välillä tulee ihan positiivisia yllätyksiä kuten jenkki Storesta ladattu Strangleholdin demo joka vei 1337 megaa. Sonylla varmaan vain ajatellaan että onhan meillä sentään 60 gigaa niin ei se haittaa vaikka ei niitä tiedostoja pakkaisi tiiviisti. Tosin tänään tulee myyntiin 40 gigan malli, mutta se ei mihinkään vaikuta kun ei niitä demoja ikuisesti koneelle jätetä...

Jenkki storeen on tullut mm. RATCHET & CLANK-demo ja CONAN-demo!!

Mulla on PS3 asetettu suomenkielelle, joten Rachetin ja Clankin demo oli puhuttu ja tekstitetty kokonaan suomeksi. Hienoa.

hyvä päivityshän tuo oli eurostorellakin, koska kaikilla ei kuitenkaan ole jenkki-storen tiliä.

R&C rokkaa :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi