Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PS3:n digi-tv-tallenteet ilman kopiosuojaa

PlayStation 3:lle kevään aikana julkaistavaa PlayTV-digiviritin järjestelmää esitellyt tuottaja Mark Bunting paljasti, että laitteella tallennetut ohjelmat voidaan siirtää PlayTV:n valikoista suoraan PS3:n hakemistoihin, josta ne voidaan siirtää mille tahansa ulkoiselle muistilaitteelle, kuten muistikortille tai kovalevylle.

PlayTV:n MPEG-2-muotoisissa videotiedostoissa ei ole kopiosuojaa ja käyttäjä voi tehdä niillä lain puitteissa mitä huvittaa. Bunting kertoi toivovansa ettevät käyttäjät innostuisi laittomuuksiin.

- Mielestäni rikolliset pitäisi ennemmin ottaa kiinni, kuin että minua estetään siirtämästä tallennuksia muualle vain sen vuoksi, että joku myy niitä eteenpäin laittomasti, Bunting lisäsi.

Galleria: 

Kommentit

Laillista piratismia. Jos ei kopionsuojauksia ole niin ihan vapaasti niitä tullaan jakamaan. Tosin hyöty nykyiseen on mitätön kun eztv:t ja muut ovat hyvissä voimissa.

Vahinko vaan, ettei taida olla maksukorttipaikkaa tuossa? Mutta senkin kai voi kiertää toisen digiboksin avulla.

Mikäs uutisaihe tämä nyt on? PlayTV:hän ei edes lainkaan tue kryptattujen kanavien vastaanottoa, joten ei ole mikään ihme, etteivät tallennuksetkaan ole kryptattuja...

Homma toimii siis kuten missä tahansa tallentavassa digiboksissa. (Ehkä Sony seuraavaksi uutisoi, että PS3:lla pelitilanteita voi tallentaa?)

Sonyhan olisi voinut maailman suurimpana DRM-paholaisena voinut keksiä tuohon jotain omaa kiusaa. ;)

Ei oikeastaan liity uutiseen, mutta omaan talouteen tuo ei tule, mikäli maksukorttipaikkaa ja kaapeliverkkotukea ei lisätä.

" Ei oikeastaan liity uutiseen, mutta omaan talouteen tuo ei tule, mikäli maksukorttipaikkaa ja kaapeliverkkotukea ei lisätä. "

Lisäinfoa tästä? Onko edes huhuja moisista?

Lisäinfoa mistä?

Maksukorttipaikalla ei niin väliä, mutta kai ne nyt tajuaa tehdä kaapeliinkin oman versionsa. Ilman sitä jää varmasti melko monella kaupan hyllylle.

"Maksukorttipaikalla ei niin väliä"

Kyllä sillä on todella paljonkin väliä. Itse ostan laitteen vain jos tulee maksukorttipaikka, sillä ainoa käyttötarkoitus laitteelle olisi formuloiden tallentaminen.

Ainakin Welhon kaapelissa kulkee perusdigikanavat myös terrestiaalitaajuuksilla kaapelitaajuuksien ohessa.

Olisi kyllä saanut olla tuossa sekä C että T viritin jo alun perin. Sonyn uusissa paneeleissakin kun on jo 3 viritintä vakiona.

"Ainakin Welhon kaapelissa kulkee perusdigikanavat myös terrestiaalitaajuuksilla kaapelitaajuuksien ohessa."

Ainakin vielä, tämän kestosta ei liene varmuutta, jossain taisi olla, että 2009 loppuun? Mitään velvollisuuttahan welholla ei tähän ole, joten voi loppua koska vaan, ts. tämän perusteella ei kannata uusia laitteita ostaa.

^^

No ei se PlayTV nyt niin paljon maksa ja ainahan sen voi myydä eteenpäin jos käy tarpeettomaksi.

Ei taida tulla kaapeliversiota:
http://www.scee.presscentre.com/Content/Detail.asp?ReleaseID=4413&NewsAr...

"Operating on the widely available Digital Video Broadcasting Terrestrial (DVB-T) format..."

Ja onhan tuo aiemmin mainittu jo tälläkin sivustolla:

http://www.konsolifin.net/uutinen.php?id=3750&site=ps2

No sitten jää varmasti minun puolesta kaupan hyllyyn =)

Vielä keritään masinoimaan kansanliike Play-TV:n puolesta :D ei tuo conax kuitenkaan nyt niin harvinainen ole.

http://www.conax.com/en/customers/cable/

Korttipaikalla en itse tee mitään, ja jos totta puhutaan olen jo jonkinaikaa yrittänyt filteroida noita maksullisia kanavia pois tuolta digiboxini listasta mutta taitaa tarvita jonkin laadukkaamman vempeleen. Eniten tämän laitteen esteenä voi omalla kohdalla olla hinta sekä tarpeellisuus, katson telkkaria muutenkin sen tunti kaksi viikossa jos sitäkään (siis tv ohjelmia pelikäytössä ruutuun tuojotetaan tietty enempi :))

joo conax dvb-c ehdottomasti, menee maksetut kanavat harakoille muuten.

Riittää periaatteessa ihan noi peruskanavat. Tulee hankituksi jokatapauksessa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi