PS3:n kopiosuojaukset pian murrettu?

Aikaisemmin lähinnä erilaisiin Xbox 360 -modeihin erikoistunut Team Xecuter kertoo saaneensa valmiiksi ensimmäisen PlayStation 3 -tuotteensa.

Hyperdrivena tunnettu laite mahdollistaa minkä tahansa 3,5 -tuumaisen SATA-levyn liittämisen PS3:n ulkoiseksi kovalevyksi ja tukea löytyy ainakin 750 gigaan asti. Käyttäjä pystyy näppärästi valitsemaan, käytetäänkö PS3:n sisäistä levyä vai Hyperdriven avulla liitettyä ulkoista levyä.

Tiedotteessaan Team Xecuter myös vihjaili, että suuremmalle levytilalle tulee lähitulevaisuudessa käyttöä, kun PS3-pelien käynnistäminen kiintolevyltä tulee mahdolliseksi.

Galleria: 

Kommentit

Respectii pleikalle :)

Että siihen malliin

Ei välttämättä hyvä juttu taaskaan PS3:n kannalta.

Sehän on hyvä, että saadaan helposti PS3:selle lisää levytilaa ja Linux käyttäjätkin ovat varmasti tyytyväisiä. Toisaalta PS3 tulevat firmware päivitykset vaikeuttavat varmaan tilannetta tulevaisuudessa.

Pelaajien kannalta hyvä, muttei sonyn.

Olikohan tämä iso uutinen jos Sony "tukee" kovalevyjen vaihtoa?
Varmaan jo ensimmäisellä viikolla oli joku nero pistänyt 3.5" kovon siihen PS3:n rinnalle.
Odotankin milloin pystytään Linuxilla "ajamaan" kopio-pelit ihan kunnolla.
Ja isommat kovot onkin tarpeen kun Sony alkaa ajamaan tosissaan kuluttajille ladattavia elokuvia ja pelejä.

"Respectii pleikalle :)"
No siis Xbox360:lla pystyy pelaamaan piraatteja ilman mitään ongelmia. Jopa netissä. Boxin asioista ei vain nosteta haloota.

Weldomite: "Olikohan tämä iso uutinen jos Sony "tukee" kovalevyjen vaihtoa?
Varmaan jo ensimmäisellä viikolla oli joku nero pistänyt 3.5" kovon siihen PS3:n rinnalle."

Juu, mutta se oli viritelty sisäisen kovon tilalle. Tuon Hyperdriven avulla PS3:een saa ulkoisen levyn sisäisen lisäksi ja PS3:a voi huijata ulkoisen levyn olevankin sisäinen.

Mikä ihmeen kopiosuojauksen murtaminen? Kyseessähän on datan kopiointi kiintolevylle ja pelin ajaminen kiintolevyltä. Itse kyllä uskon, että hakkereiden aikeet loppuvat lyhyeen tulevaisuuden firmware päivityksillä.

"Mkä ihmeen kopiosuojauksen murtaminen? Kyseessähän on datan kopiointi kiintolevylle ja pelin ajaminen kiintolevyltä. Itse kyllä uskon, että hakkereiden aikeet loppuvat lyhyeen tulevaisuuden firmware päivityksillä."

Firmware-päivityksillä? Aivan kuten PSP:lläkin? xD

http://www.joystiq.com/2006/12/04/devhook-now-emulating-psp-3-01-firmware/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi