PS3:n Metal Gear Solid 4 virallisesti 12. kesäkuuta

Konami on vahvistanut PlayStation 3:lle odotetun Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -pelin ilmestyvän 12. kesäkuuta Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Japanissa peli tulee saataville myös Special- ja Premium-pakkauksissa, joista molemmista löytyy pelin lisäksi toinen blu-ray-levy, josta löytyy muun muassa pelin valmistumisesta kertovia videoita. Premium-pakkaus sisältää myös PS3-konsolin, josta ei ole ilmoitettu tarkempia tietoja.

Pohjois-Amerikassa nopeimmille ennakkotilaajille on luvassa jo huhtikuun alussa Metal Gear Saga 2.0 -dvd, jossa käydään läpi Metal Gear -sarjan 20-vuotista historiaa. Levyllä on tarkempaa tarinaa Big Bossista, Liquid Snakesta, Solidus Snakesta ja Solid Snakesta sekä kokoelma MGS4:n trailereita. Lisäksi ennakkotilaajat saavat ohjeet ja koodin, jolla pääsee mukaan huhtikuun lopussa alkavaan Metal Gear Onlinen -beta-testiin. Pohjois-amerikkalainen MGS4-konsolipakkaus sisältää 80 gigan kiintolevyllä varustetun PS3:n ja DualShock 3 -ohjaimen.

Metal Gear Online Starter Pack sisältyy kaikkiin pelin versioihin ja siinä pääsee tutustumaan 16-pelaajan verkkopeliin. Itse Metal Gear Onlinen julkaisusta ei vielä ole tietoa, kuten ei myöskään Eurooppaan mahdollisesti saapuvista pakkausvaihtoehdoista.

Galleria: 

Kommentit

Ihme perseilyä. Minkä takia kaikkialle ei voi julkaista samoja versioita. Eihän tossa sanottu juuta eikä jaata Eurooppaan tulevista versioista, mutta pahoin pelkään...

Ohoi, Meta Kia \o/ Jos jonkin sortin lisäkamaa luvataan eurooppalaisillekin, voi olla, että peli menee pitkästä aikaa ennakkotilaukseen.

Sonyn kannattais alkaa kyllä panostamaan enemmän eurooppaan kun täällä nää markkinat ei oo kuitenkaan mitkään kovin pienet. Kuinkahan kauan väki jaksaa enää pyllistellä kattoen kun japani ja usa vie herkut päältä :/

Toki tänne tulee välillä jotain bonusta mitä ei tullu vaikka japaniin, mutta se nyt on vähintä mitä ne voi tehä sen kaiken odotuksen jälkeen..

No ei siinä mitään onneks toi ite peli nyt sentään tulee nopeesti myös euroopan puolelle.

taitaa siis kesä mennä mgs4 pelaillessa. toivottavasti jonkinnäköinen special edition tännekin tulisi.

Kelpaisi tuo PS3+MGS-bundle. Voisi tulla tännekkin. Oli miten oli, mutta nyt ainakin tietää, mihin suuri osa kesän ensimmäisestä kesätyötilistä menee, tuli tuo bundle Eurooppaan tai ei.

Sanotaan nyt niin, että nykyisillä ja GT5P-bundlella mennään maaliskuun loppuun asti. Myöhemmän kevään bundlet ovat vielä suunnitteluasteella ja niistä ilmoitetaan aikanaan.

vihdoinkin se saapuu!!!!

Snake rapistuu kuvassa huolestuttavan nopeasti... :D

Hän rapisee Metal Gearin historiaa. Katsokaa tarkkaan. Nerokasta..

Ryan Payton sanoi raportissaan, että myös Eurooppaan on suunnitteilla ennakkotilaus kampanja. Eli tännekin saadaan Special Edition. :)

tilattu ennakkoon :) onneksi näinki nopiaa tää saadaan

Tuo ylimpänä oleva kuva on muuten ainakin USA version tod.näk. kansikuva.

Maailman parhaan pelisarjan neljäs osa tulee... Voi muita peliparkoja, jotka kesällä ilmestyy. :)

Nojoo, kyllä kait tää hankittua tulee, jos ennen SW: The Force Unleashedia ilmestyy. Voi pelata tätä odotellessa vuoden suurinta pelijulkaisua :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi