Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PS3:n multimediatoiminnot testissä

Japanilainen Impress Watch on päässyt tutustumaan tarkemmin PlayStation 3:een ja sen multimediatoimintoihin.

"Display Settings" -valikosta pääsee valitsemaan näyttölaitteen liittämiseen käytetyn johdon havainnollistavien kuvien opastuksella. PS3 osaa valita käytettävän resoluution automaattisesti tai manuaalisesti voidaan asettaa 480p, 1080i, 720p tai 1080p. Valikosta löytyy myös "custom"-asetus, mutta tämän sisällöstä ei ole vielä tietoa.

Kuvan lisäksi myös äänen ulostuloa pääsee säätämään monipuolisesti. Liitännöistä on valittavana HDMI, optinen tai AV Multi ja erilaisia signaalimuotoja, kuten Dolby Digital 5.1 tai PCM 7.1, tuetaan varsin kattavasti. Nämäkin asetukset PS3 osaa hoitaa tarvittaessa automaattisesti.

BD- ja DVD-levyjen lisäksi PS3 toistaa videoita myös kovalevyltä ja Impress testasi toimintoa 1920 x 1080 -resoluution MPEG2-videolla. Epäselväksi vielä jäi, onnistuuko VC-1 - tai H.264 -koodattujen videoiden toisto kovalevyltä, kuten BD-levyltä.

CD-levyjensä musiikin voi siirtää PS3:n kovalevylle MP3-, AAC- tai ATRAC3-muodossa ja bittivirta voi olla parhaimmillaan 352 kbps. Kappaletiedot PS3 osaa tarvittaessa hakea verkon kautta All-Music Guiden tietopankista. Kovalevyllä olevaa musiikkia voi käyttää myös pelien taustalla, jos pelistä vain löytyy tukea toiminnolle.

Videoita, musiikkia ja kuvia voidaan toistaa myös PS3:een USB-johdolla liitetyn PSP:n muistikortilta. Täyttä varmuutta ei vielä ole, toimiiko toisto myös langattoman yhteyden kautta. USB-muistikuista tai ulkoisista kovalevyistä ei vielä löydy testikokemuksia.

PS3:n valikoista löytyy myös "Remote Play" -ikoni, jonka uskotaan tarkoittavan PS3:n kovalevyn sisällön toistamista langattoman yhteyden kautta PSP:llä. Tämä selvinnee lopullisesti, kun PS3 julkaistaan ja PSP saa uusimman päivityksensä. Toinen salaperäinen ikoni valikoissa on "Other System Install", jonka toiminnasta ei ole vielä mitään tietoa.

Galleria: 

Kommentit

Varsin toimivaa ja kompaktia, hyvä hyvä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi