PS3:n SingStar-biisien hinta selvillä

PlayStation 3:n SingStar-karaokepelin SingStore-palvelusta ladattavat lisäbiisit tulevat maksamaan 1,49 euroa kappale.

Peli julkaistaan Suomessa näillä näkymin 12.12. ja SingStoresta pitäisi löytyä heti julkaisupäivänä 44 ladattavaa kappaletta pelilevyn 30 biisin seuraksi. Lisää sisältöä luvataan vielä ennnen joulua ja päivitysten kerrotaan jatkuvan säännöllisinä. Uusien kappaleiden lataus onnistuu pelin taustalla, joten bileet eivät keskeydy odotteluun.

Olennainen osa PS3:n SingStaria on myös My SingStar Online, jonne voi muun muassa ladata PS3:een kiinnitetyllä USB-kameralla napattuja kuvia ja videoita omista esityksistään. Tuotokset ovat nähtävissä ja muiden arvioitavissa osoitteessa www.singstargame.com.

Galleria: 

Kommentit

1,49x44= 65,56

Aika suolanen hinta jos haluaa "kokonaisen" Sinkstaar-kokemuksen.

Mutta tuskin kukaan lataa kaikkia kappaleita? Yleensä sieltä ostetaan vaan parhaat.

^ Juu siis puhuinki kokonaisesta kokemuksesta, tuskin moni kaikkia ostaa. Mutta kuitenkin aika kova kappalehinta

"Mutta kuitenkin aika kova kappalehinta"

Ei toi kappalehinta nyt niin kauhean korkealta vaikuta varsinkin kun vertaa vaikka puhelimeen ladattaviin soittoääniin tai Oblivionin hevospanssareihin...

"Mutta kuitenkin aika kova kappalehinta"

Toisaalta biisit maksaa esim. iTunes kaupassa 0,99e kappale, jos levy-yhtiöiden osuudet on yhtään samaa luokkaa noissa niin ei tuosta 1,49e hinnasta varmaan pelintekijöille jää paljoa ylimääräistä joilla sitten pitäisi kustantaa biisiin sovitus peliin.

Mutta eikös jokainen biisi sisällä vielä HD-tason musiikkivideot?
Itse suosin tätä systeemiä enemmän kuin sitä, että osta peli jossa on 30 biisiä ja 10 niistä jaksaa laulattaa.

Aika kohtuullista mielestäni. Tuleekohan tulevaisuudessa jotain teema/bändi/artisti biisinippuja jolloin biisien hinta pienenisi?

Mnkähänlaisella jos minkäänlaisella syötöllä saadaan jotain suomalaista tavaraa ladattavaksi singstariin...

Reaper: "Mnkähänlaisella jos minkäänlaisella syötöllä saadaan jotain suomalaista tavaraa ladattavaksi singstariin..."

Pyrkimys on tietääkseni kova ja kun SS: Legendat on ollut jo vuoden ajan kymmenen myydyimmän PS2-pelin joukossa, niin uskoisin että musayhtiöissäkin jo ymmärretään pelin merkitys eli kahta ja puolta vuotta tuskin tarvitsee odotella.

Vihdoin paljastivat hinnat. Mielestäni ihan suht sopiva hinta. Tuskinpa itse ostan aivan kaikkia kappaleita (vain mieluisimmat), joten ei noihin ekstrakappaleisiin mene heti montaa kymmentä euroa.

On tässä se hyvä puoli verrattuna Guitar Heron biisimyyntiin, että lauluja voi ostaa yksitellen, eikä kolmen kappaleen paketeissa, joissa on aina yksi hyvä ja kaksi sontaviisua.

Mitenkähän Rock Band vastaa.

SingStar on pakko - ostos, mutta en tiedä ostanko kauheasti noita ylimääräisiä kappaleita, koska kotoa löytyy jo kaikki muut SingStarat paitsi 90's ja RnB.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi