PS3:n Storeen Fight Night -demo, Killzone 3 -beta huomenna

Tänään PlayStation 3:n Storeen saapui ladattavaksi EA Sports Fight Night Champion -nyrkkeilypelin demo. Huomenna torstaina saataville tulee puolestaan Killzone 3 -räiskinnän avoin moninpelibeta, joka tosin soveltuu vain täysi-ikäisille.

Tämän päivän muuta antia ovat Beat Sketcher -Move-töhertely ja HD-päivitetty Tetris-klassikko, joita molempia voi nyt kokeilla ilmaiseksi ennen 9,95 euron sijoitusta. 14,95 eurolla lähtee lataukseen Bionic Commando Rearmed 2 ja 7,95 eurolla X-Men Arcade.

PSonen klassikkolaarista löytyi jo kertaalleen kadonnut Crash Bandicoot 2. Peli julkaistiin Storessa jo vuonna 2007, mutta vedettiin takaisin siinä esiintyneiden ongelmien vuoksi. Jenkki-Storeen se saatiin takaisin jo kolmisen vuotta sitten, mutta Eurooppaan vasta nyt.

Maksullista lisäsisältöä saivat viikottaiseen tapaansa ModNation Racers sekä EyePet Move. PS3:n LittleBigPlanetit saivat vuosittaiset ilmaiset juhla-asunsa kiinalaisen uuden vuoden ja yhdysvaltalaisen Groundhog Dayn kunniaksi.

Guitar Hero: Warriors of Rockin helmikuun megapaketista löytyy muiden muassa kolme raitaa Children Of Bodomia ja saman verran Marilyn Mansonia. Rock Band 3:n albumivalikoimaan lisättiin The Clashin 'London Calling' -klassikko.

Galleria: 

Kommentit

Crash 2 puuttuukin tuosta Crash Quadruplugiasta mitä PS1 peleihin tulee, mutta en odottanut sen paluuta Euro storeen. Hyvä että Naughty Dogilta löytyi aikaa tuohon(kin). =)

Kiitän ja kumarran ja ensi viikkoon.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi