PS3:n Storen uusissa demoissa komeettoja ja sieniä

PS3:n Storeen saatiin tällä viikolla demot Comet Crash - ja Mushroom Wars -peleistä, joiden kokoversiot ovat olleet Storessa myynnissä jo joitakin viikkoja.

12,95 eurolla on ladattavissa Madden NFL Arcade, jota voi pelata yhden vastustajan kanssa verkossa tai kolmen kaverin kanssa samalla konsolilla. PSonen peleistä PS3:lle ja PSP:lle käännettiin Lilo and Stitch: Trouble in Paradise, joka maksaa 4,95 euroa.

EyePet-virtuaalilemmikille tarjotaan kuuden ilmainen Lucky Dip Styling Pack. LittleBigPlanetin PSP-version julkaisun kunniaksi voi PS3:lla uhrata kokonaiset 4,95 euroa ilmeisen spesiaalin säkkipojan paitaan.

Dragon Ball Raging Blastiin voi ladata ilmaisen Warriors on Earth Pack -hahmopaketin. Marvel Ultimate Alliance 2 :een saa ilmaiseksi Juggernaut-hahmon ja 9,95 eurolla laajemman hahmo- ja tehtäväpaketin. Borderlandsin Zombie Island -laajennus tarjoaa lisää seikkailtavaa 7,95 eurolla ja Ninja Gaiden Sigma 2:n hahmoille saa uusia asuja 3,95 eurolla.

Guitar Hero 5:een tuli saataville ilmainen kuuden biisin Neversoft Thanks the Fans -paketti pelistudion omilta bändeiltä. Rock Bandiin lisättiin yksi The Bangles -biisi ja viisi AFI-kappaletta.

Videoissa on tarjolla Uncharted 2: Eye of Indra -videosarjakuvan ensimmäinen osa ilmaiseksi, mutta toisesta osasta saa maksaa 95 senttiä. Tuoreita trailerilisäyksiä ovat The Last Guardian, Bad Company 2, Assassin’s Creed II, Gravity Crash, Ratchet & Clank: A Crack, DC Universe ja Polar Panic.

Galleria: 

Kommentit

Nyt unohtui Oliverilta mainita PSP:n Storepelit;) Niitäkin tuli pieni läjä.

Asiaan osittain liittyen, ei ois kellää tietoa että toimiiko suomesta ostetut psn maksukortit usan storessa?

Rantsi: "Asiaan osittain liittyen, ei ois kellää tietoa että toimiiko suomesta ostetut psn maksukortit usan storessa?"

Ei toimi. Jenkki-Storeen pitää olla jenkkitunnus ja Jenkeistä ostettu PSN-kortti.

Jep, tattista. Jää sitte resident evil kakkonen vissii hommaamatta ku ei jenkki store hyväksyny mun luottokorttia.. Noh, ehkä se tulee joskus meijänki storee.

missä se beyonettan demo viipyy, eiks sen pitäny tällä viikolla tulla?

Macce, ensviikolla tulee hottis opettajan demo:)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi