PS4:n käyttöliittymä näyttää tältä

Sony on päästänyt liikkeelle muutaman kuvan PlayStation 4:n tulevasta käyttöliittymästä.

Kuvat vahvistavat viime viikon esittelytilaisuuden sanomaa eli erilaisilla sosiaalisilla toiminnoilla tulee olemaan jatkossa suuri rooli käyttökokemuksessa. Kuvissa esitellään myös, kuinka omia ja pelikavereidensa tekemisiä voi seurata eri mobiililaitteilla.

Galleria: 

Kommentit

Jossainhan luvattiin että saa kyllä offline tilaan kytkettyä ettei tarvi kaikille näkyä koko ajan mitä tekee näkyy etc. Eikä ole pakko jakaa mitään. Kenties samaan tapaan tulee yksityisyys vaihtoehtoja mitä vaikka facebookissa.

Toisaalta ihan kivaa nähdä ketkä pelaavat samaa peliä etc. kun saa sitten laittaa MP pyyntöä kun tietää että kaverikin omistaa pelin. Nythän näkyy PS3lla vain se, että mitä kaveri tekee. Ei omistamiaan pelejä.

Myös siitä pidän kun pitää olla sillä omalla nimellä ja mahdollisesti oma pärstä näkyvissä muille. Toivottavasti loppuu trollaaminen nettipeleissä ja yleinen typeryys. Ottaa päähän nämä teamkillerit. Nickki myös näyttäisi olevan että kenties pelissä näkyy nick mutta jos profiilia katsoo niin on kokonimi.

Tässä kenties tulee olemaan se konsoli minkä laitan. Mutta katsotaan nyt kuinka nopeasti hyvät pelit tyrehtyvät PS3lle. Jos tulee vielä pari vuotta kovaa kamaa niin sitten vasta vaihdan uuteen sukupolveen kun ei enää tule hyviä pelejä.

Miksei tuo oman nimen käyttö tuu jo ps3lle?

Ei ollut Facebook vielä ihan niin voimissaan silloin joskus 2006-2007. Nyt on maailma muuttunut.

Onpas kaamea. Seuraa uuden PSN Storen järkyttävän surkeaa käyttöliittymää.

On kyllä ihan hirveän näköinen. Toivottavasti muuttuu selkeämmäksi. Ja toivottavasti noi facebook sun muut jakohommelit saa veks. Ei vois vähempää kiinnostaa.

No voi helvetti.. Jos ei kiinnosta sosiaalisempi pelaaminen, niin PS4 ei varmaan oo se paras vaihtoehto. Nimittäin siihen suuntaan ollaan selvästi menossa. Mutta kyllä, voit myös mennä offlineen ja syrjäytyä rauhassa, jos siltä tuntuu. Herra Kaz vahvisti jo tämän.

Omaan silmään toi käyttöliittymä näyttää oikein hyvältä. Ainoastaan tuo "aloitusnäyttö" (eli tuo viimenen kuva valkeella taustalla) vaikuttaa vähän sekavalta, mut sen onkin kai tarkotus olla PS4:n oma "What's New" -systeemi, jossa ei ole mitään tiettyä järjestystä, vaan erilaisia "sosiaalisia tapahtumia" on sijoiteltu tonne sikinsokin. Ja tuo ei todellakaan ole se varsinainen valikko. Itse asiassa joku "XMB2" olis oikein kiva.

Tämä uusi on aikamoinen Windows 8 kikkarekakkarawannabe.

Welcome to playstation's windowsworld with facebook! En minäkään innostu tästä yhtään, mutta oman nimen näkyminen varmasti siistii käyttäytymistä toisia pelaajia kohtaan ja se on aika iso asia jos henkilöllisyytensä joutuu todentamaan esimerkiksi luottokortilla tms mutta eikai sellasta voi tulla kun iso osa pelaajakunnasta on alaikäisiä, mutta käykö nyt niin myös, että esim pegi 18 multiplayereitä pelaavilta vaaditaan tuo jonkinlainen tunnistautuminen tilinsä yhteyteen että voi edes pelata. TOIVOTTAVASTI!

Tietoturva kiinnostaa, samoin yksityisyys. Sonyhän on hakkeroitu jo aikaisemmin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi