PSVR saavuttaa kilpailijoita Brittilässä

Sonyn VR-päähineen myynnit ovat lähteneet hyvin käyntiin Isossa-Britanniassa, ja virtuaalikypärä onkin saavuttamassa kilpailijoidensa Oculus Riftin ja HTC Viven yhteenlaskettuja lukemia.

Myyntejä seuraava analytiikkafirma GfK on raottanut lokakuun seurannan tuloksia, ja kertoo, että Sony on onnistunut lyhyessä ajassa kuromaan umpeen huomattavasti aikaisemmin julkaistujen kilpailijoidensa etumatkan. Lisäksi viikon 41 pelien top-40-listalla nähtiin kahdeksan tai yhdeksän PSVR-nimekettä.

GfK:n johtajan Paul Simpsonin mukaan kuluttajat ovatkin ottaneet uuden lisälaitteen vastaan positiivisin mielin. "Useiden haastateltujen mukaan kokemus on ylittänyt odotukset, ja monet ovat kertoneet laitteesta ystäväpiirissään. Jotkut epäilivät VR-pelien jäävän yksinäisiksi kokemuksiksi, mutta he ovatkin yllättyneet VR-pelaamisen sosiaalisista aspekteista."

Selitykseksi PSVR:n menestykseen suhteessa kilpailijoihinsa Simpson esittää sen huokeamman hinnan sekä yli kolmen ja puolen miljoonan konsolin laitekannan.

Kommentit

Huomannut lähipiirissä PSVR:n kiinnostavan myös satunnaisia pelaajia. Halutaan kokeilla laseja ja ollaan vaikuttuneita siitä miten tarjoavat tyystin uuden katsantokannan pelaamiseen.

Sony kiilasi kerralla VR-masterraceksi! ?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi