Pukuseikkailua, miekkoja ja sotilaita PS3:n Storeen

Tänään PS3:n Storen valikoimaan lisättiin ladattavaksi Tim Schaferin Costume Quest -halloween-seikkailu, jonka voi ilmaisen kokeilun jälkeen ladata omakseen 11,25 eurolla. Vastaavalla diilillä lähtee myös Swords and Soldiers -tosiaikastrategia, jonka hinta on tosin vain 7,95 euroa.

Perusasioiden äärelle palataan PSonen Pong- ja Centipede-peleissä, jotka nyt voi ladata PS3:lle tai PSP:lle 4,95 euron kappalehintaan.

Dead Rising 2:n Skills Pack: Soldier antaa nimensä mukaisesti uuden asun kanssa myös uusia kykyjä 1,95 eurolla. Split/Secondin Deadline Pack sisältää puolestaan uusia ajoneuvoja ja uuden pelimuodon 4,95 eurolla.

Space Invaders Infinity Geneen tarjoillaan uusia tasoja 2,95 eurolla ja Zen Pinballiin paranormaalia pöytää 1,95 eurolla. EyPetille tuli kaksi uutta 2,95 euron tyylipakettia.

WWE Smackdown vs Raw 2011:n Fan Axxess -paketti avaa pelin saloja 7,99 eurolla ja samalla luvataan alennusta myös kaikesta tulevasta lisäsisällöstä. Käytetyn Smackdownin ostajat saavat nettipelin auki 7,95 euron Online Axxess -paketilla.

Guitar Hero: Warriors of Rock sai kuuden biisin paketin Linkin Parkia ja Rock Bandiin on valittavana joko kolmen biisin Jimmy Eat World -pakkaus tai kuuden raidan Stone Temple Pilots -setti.

Ja tietysti Storea täydennettiin myös uusilla videoilla, teemoilla, avatareilla ja muulla pikkusälällä.

Galleria: 

Kommentit

Kuvittelenko minä vain, vai tulikos tuo sama PS1 Pong joskus aikaisemminkin? Ja olettaen sen tulleen vedetyksi pois lataamoista kun joitain teknisiä virheitä ilmaantui?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi