Pyssymiehiä ja liuta alennuksia Nintendon latauspalveluissa

Nintendon latauspalveluihin saadaan uutta pelattavaa vielä kerran ennen joulua. Jokaiselle konsolille on tarjolla jotakin, lukuun ottamatta Wiitä, jonka takan pielessä roikkuva joulusukka on tyhjää täynnä.

WiiWaren puolelta tuttu escapeVektor saapuu 3DS-pelaajien ulottuville. Nimikkeessä autetaan Vektor-nimistä olentoa pakenemaan vapauteen kulkemalla kaikkien 150 kentän linjoja pitkin väistellen erilaisia tekoälyn luomia vihulaisia. Uutta kannettavalle versiolle on stereoskooppinen 3D-kuva ja leaderboard-tilastot. Esimakua saa tästä linjakkaasta videosta. Toinen 3DS-uutuus on älypuhelinmaailman puolella tavattu Gunman Clive, tasoloikkaa ja räiskintää yhdistävä nimike. Mielenkiintoisella graafisella tyylillä varustetusta pelistä saa paremman kuvan katsomalla tämän trailerin.

Sankariteemalla varustettu alennuskampanja jatkuu tällä viikolla Super Marion tähdittämiin peleihin, minkä johdosta Super Mario Bros. -tasoloikasta ja Dr. Mario -puzzleilusta on viilattu ja höylätty hintaa hieman pienemmäksi. Pysyvä hinnanalennus sen sijaan jaettiin surffaavien pingviinien tähdittämälle Rising Board 3D:lle. New Art Academy -taitelusovellus saa jälleen kaksi uutta oppituntia ladattavana sisältönä.

Wii U -puolella jaetaan myös alennuksia. Little Inferno -puzzleilukokemuksen hintalapusta on raapaistu pois vitonen, kun taas Chasing Aurora -lentelyn saa omakseen yli puolet halvemmalla hinnalla normaaliin verrattuna.

DSiWare täydentyy kahden pelin voimin. Castle Conqueror - Heroes 2 tarjoilee pelaajille vuoropohjaista strategiaa 11 tehtäväkokonaisuuden voimin. Kakkososa tuo mukanaan uusia hahmoja, joilla suorittaa tehtäviä ja kerätä varusteita. Ennen ostopäätöstä peliä voi tutkailla tämän trailerin avulla. Mikäli mielit halkoa ilmojen halki lentäviä kakkuja ja lumipalloja, on Cake Ninja XMAS juuri sinulle suunnattu peli. Nimike sisältää samansuuntaista toimintaa kuin sarjan aiemmatkin osat, mutta nyt puitteet ovat astetta talvisemmat.

Ohessa viikon tarjonta summattuna.

3DS eShop
escapeVektor (10€)
Gunman Clive (1,99€)
New Art Academy (kaksi uutta piirrosoppituntia hintaan 1,99€ / kappale)
Rising Board 3D (pysyvä hinnanalennus, uusi hinta 1,99€)

3DS Virtual Console
Super Mario Bros. (alennuksessa 27.12. asti hintaan 3,99€)
Dr. Mario (alennuksessa 27.12. asti hintaan 1,49€)

Wii U eShop
Little Inferno (alennuksessa 4.1. asti hintaan 9,99€)
Chasing Aurora (alennuksessa 3.1. asti hintaan 5,99€)

DSiWare
Castle Conqueror - Heroes 2 (500 pistettä)
Cake Ninja XMAS (500 pistettä)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi