Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sony kertoi blogissaan alun perin PlayStation 3:lle julkaistujen Heavy Rainin ja Beyond: Two Soulsin saapuvan ehostettuina versioina PlayStation 4:lle. Molemmat pelit julkaistaan digitaalisesti sekä erikseen että samassa paketissa, kun taas levyversio sisältää kummatkin interaktiiviset draamat yhdessä.

Heavy Rainin vuonna 2010 julkaistu PS3-versio saavutti aikoinaan suuren suosion voittaen muun muassa lukuisia BAFTA- ja AIAS-videopelipalkintoja. Vuonna 2013 saapunut Beyond: Two Souls ei palkintojen suhteen suoriutunut niin hyvin, vaikka myynneissä mitattuna saavuttikin Heavy Rainin tapaan yli miljoonan myydyn kappaleen rajan.

Sony ei kertonut ranskalaisen Quantic Dream -pelitalon tuottamien interaktiivisten draamojen mahdollisista uusista ominaisuuksista tai ehostuksista paljoakaan. Ainoa paljastettu uusi ominaisuus on mahdollisuus kokea Beyond: Two Soulsin päähenkilön Jodien tarina kronologisessa järjestyksessä.

Remasteroidut Heavy Rain ja Beyond: Two Souls saapuvat PlayStation 4:lle lähitulevaisuudessa. Kummatkin remasteroinnit julkaistaan näillä näkymin vain Euroopassa.

Galleria: 

Kommentit

Mikäli ovat jääneet pelaamatta, kannattaa viimeistään nyt tarttua.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi