Rahan tahkoaminen GT6:ssa helpottui

Tosielämän tapaan moni on tuskaillut varainhankinnan kanssa Gran Turismo 6:ssa ja onpa jopa epäilty, että Sony pyrkisi näin samaan paremmin kaupaksi Storessa myytäviä krediittipakkauksia.

Uusi 1.02-päivitys kuitenkin korjaa tilannetta, sillä se tuo peliin GT5:stä tutut kirjautumisbonukset ja lisäksi kisoista saatavia palkintorahoja on tarkistettu ylöspäin. Kun pelissä kirjautuu verkkoon, on palkintojen arvo heti ensimmäisenä päivänä 110%, seuraavana päivänä 140% ja niin edelleen. Viiden peräkkäisen kirjautumispäivän jälkeen palkintorahat saa tuplana. Uramoodissa palkintoja on nostettu aloittelijoiden noin 110 prosentista Super-luokan noin 170 prosenttiin.

Päivitys lisää valikkoon Red Bull X -haasteen, jossa toistaiseksi on kaksi kisasarjaa: Red Bull Kart Masters sekä Red Bull X2014 Junior Championship. Ensin mainittuun pääsee päivityksen tuomalla Red Bull Racing Kartilla ja toiseen uudella Red Bull X2014 Junior -autolla. Lisää haasteita on luvassa myöhemmin.

Lisäksi 2013 GT Academy -demoon osallistuneet saavat talliinsa Kazunori Yamauchin GT-R Nismo GT3 N24 -kilpurin ja päivitys tuo mukanaan myös muuta pienempää säätöä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi