Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Erityisesti 90-luvun lapsosiin ikimuistoisen vaikutuksen tehnyt Chrono Trigger -roolipeli on julkaistu Steamissa. Valitettavasti homma ei tällä kertaa mene aivan kuten Strömsössä.

Chrono Triggerin PC-versio sisältää kaiken Super Nintendolle julkaistun alkuperäispelin sisällön aikamatkustuksineen ja upeine musiikkeineen sekä animaatioineen. Mukaan on niputettu myös Nintendo DS -käännöksen yhteydessä ilmestyneet Lost Sanctum- ja Dimensional Vortex -luolastot. Sanomattakin lienee selvää, että seikkailua voi tahkota hiiri-näppis-yhdistelmällä automaattitallennuksen kera.

Tarkkasilmäiset pelaajat ovat kuitenkin huomanneet heti kättelyssä, että kaikki ei ole aivan kuten pitäisi – onhan PC-versio suora käännös pelin ankeahkoista iOS- ja Android-versioista. Harmaita hiuksia aiheuttavat siis niin kökkö käyttöliittymä kuin hyvin kyseenalaiset visuaaliset "parannuksetkin". Tästä syystä peli ei ole toistaiseksi onnistunut keräämään Steamissa järin mairittelevia arvosteluja.

Mikäli 15 euron hintainen Chrono Trigger PC:llä tästä huolimatta kiinnostaa, suuntaa oitis pelin Steam-sivustolle ja pistä lataillen.

Kirjaudu kommentoidaksesi