Rauniosankarien demo ja hevareita Nintendon latauspalveluissa

E3- ja Wii U -esittelyjen lisäksi Nintendolla ehditään myös lisäämään uutta pelattavaa yhtiön latauspalveluihin.

Ensi viikolla kauppojen hyllyille singahtava Heroes of Ruin on nyt testattavana eShop-latauspalvelun avustuksella. Testipeluutukseen annetaan yksi neljästä hahmoluokasta, jonka ohjastaminen luonnistuu paikallisesti tai verkon välityksellä muiden pelaajien kanssa. n-Spacen kehittelemän ja Square Enixin julkaiseman 3DS-nimikkeen kokoversio sisältää kymmeniä tuhansia esineitä kerättäväksi ja päivittäisiä verkosta ladattavia haasteita jokaisena päivänä seuraavan vuoden ajan. Teos tukee myös StreetPass- ja SpotPass-ominaisuuksia.

3DS:n Virtual Console saa omakseen Tumble Pop -nimikkeen, joka näki päivänvalon ensimmäistä kertaa 1990-luvun alussa. Kummituksia, avaruusolentoja, robotteja ja muita hirveitä hirviöitä Vaculaator-imurilla jahtaamaan lähdetään kahdeksan eri maailmaan.

eShopin uusin korttiuutuus on 3D Solitaire, joka tarjoaa sitä mitä tuotoksen nimi lupaakin, eli astetta kolmiulotteisempaa kortinlätkimistä. Nimikkeeseen lupaillaan iso nippu pelimoodeja tarjolle ja kerättäviä palkintoja.

DSiWaren viikon ainokainen tottelee nimeä Devil Band - Rock the Underworld. Demonien ja hirviöiden vallattua maan, on Xavier-niminen death metallia soittava bändi ihmiskunnan viimeinen toivo. Raskaan bändin tehtävänä on rokata tiensä manalaan samalla haalien itselleen vankkumaton pahiskannattajakunta. Erikoiselta kuulostavasta musisointikimarasta pääsee katsomaan trailerin tätä linkkiä soittamalla. 

Ohessa viikon uutukaiset hintatietojensa saattelemana.

eShop
Heroes of Ruin (Demo)
3D Solitaire (3€)

3DS Virtual Console
Tumble Pop (3€)

DSiWare
Devil Band - Rock the Underworld (500 pistettä)

Galleria: 

Kommentit

Tällaisilla E3-esittelyillä ei ole ihme, että aikaa riittää muuhunkin.

Näinpä. Itse tykkäsin E3-esityksessä eniten upeasta naisihmisestä, joka pelasi videolla Scribblenautsia Wii U:lla. Ja muutamasta pelistä totta kai myös diggasin, mutta enempikin paukkuja olisi kaivattu esitykseen.

Odotan NightSky:ta 3DS:n eShoppiin.

Heroes of Ruin oli kliseisyydestään huolimatta yllättävän toimivaa pelattavaa taskukonsolilla. Melkein tekisi mieli ostaa se, jos vain peliseuraa löytyisi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi