Kotimaisen RedLynx-studion työstämä South Park: Phone Destroyer on rynnistänyt suomalaisiin iOS- ja Android-laitteiden sovelluskauppoihin.

South Park: Phone Destroyerin pääosassa temmeltää nimettömäksi jäävä New Kid -hahmo, joka lyö hynttyyt yhteen kaikkien tuntemien South Park -asukkien kanssa. Soppaa sekoittavat niin karjapaimenet, merirosvot, kyborgit kuin voimakkaat jumalhahmotkin. 60 yksinpelitason mittainen kampanja on saanut kylkeensä korttipohjaiset taistelumittelöt. Moninpelin puolella taistellaan reaaliajassa – myöskin korttimekaniikkaan luottaen.

Meille oli huikea mahdollisuus päästä työskentelemään yhdessä South Parkin tekijöiden kanssa tämän todella upean brändin parissa. Toimistolla on vietetty paljon riemukkaita hetkiä kehitystyön lomassa. Peli tarjoaa valtavan määrän tuttuja hahmoja ja viitteitä sekä klassista South Park -huumoria sarjan faneille vähän uudessa muodossa. Myös pelimekaniikkaan ja sen syvyyteen on panostettu erittäin paljon, joten pelistä nauttivat varmasti kaikki mobiilipelien ystävät, kommentoi RedLynx-studiota luotsaava Joonas Tamminen.

Jo parinkymmenen vuoden ajan rullanneen South Park -sarjan luojat Matt Stone ja Trey Parker ovat olleet aktiivisesti mukana Phone Destroyerin suunnittelussa.

Cartman ja kumppanit nähdään syksyn mittaan myös kotikonsoleilla South Park: The Fractured But Wholen saapuessa pitkän odottelun jälkeen kauppoihin 17. lokakuuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi