Reggie äänessä - Revolution on halvin!

Nintendon Amerikan osaston äänitorvi, Reggie Fils-Aime, on valottanut Nintendon julkaisupolitiikkaa CNN:n haastattelussa. Fils-Aimen mukaan Revolutionia myydään kilpailijoita halvemmalla hinnalla, vaikkakin toistaiseksi tarkka myyntihinta on epäselvä. Samaa taktiikkaa Nintendo yritti myös GameCuben kohdalla, mutta huonolla menestyksellä.

"Meidän täytyy kyetä hyödyntämään tiedot, jotka opimme GameCuben kohdalla. Ensinnäkin meidän pitää varmistaa, että ensimmäisen puolen vuoden sisällä konsolille julkaistaan hittipelejä, jotka tukevat myyntiä. Meidän on myös tehtävä laitteesta houkuttelevan näköinen ja keskittyä täyttämään kuluttajien tarpeet. GameCuben kehittämisen aikaan kannettavuus oli tärkeä ominaisuus, minkä takia konsolissa on kantokahva. Jälkikäteen katsottuna tämä ei ollut kuitenkaan oleellinen lisä laitteeseen."

Fils-Aime ilmoitti myös jälleen kerran, ettei Nintendon politiikka ole muuttunut korkeiden resoluutioiden suhteen. "Pelattavuus ja helposti lähestyttävyys korvaavat enemmän kuin helposti HD:n puuttumisen", Fils-Aime toteaa.

Haastattelun lopussa Fils-Aime paljastaa vielä, että Nintendo DS:stä on mahdollisesti tulossa uusi malli. "Nintendo DS:n tultua markkinoille aloimme etsiä tapoja muuttaa laitteen visuaalista ilmettä", Fils-Aime päättää.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi