Reggie: Kaikkia ei ole mahdollista miellyttää

Nintendo julkisti äskettäin 3DS-käsikonsolinsa julkaisupelit, mutta listalta puuttuu kaksi odotettua peliä: uusi Mario Kart ja Legend of Zelda: Ocarina of Time. Julkaisuajankohta näille peleille ajoittuu kesäkuun jälkeiseen aikaan. Amerikan Nintendon toimitusjohtaja Reggie Fils-Aimella on muutama sana sanottavanaan julkaisupeleistä.

"Emme voi koskaan voittaa. Julkaisemme uuden konsolin Mario-pelin kanssa ja meiltä kysytään "Miksi julkaisemme aina Mario-pelin, mitä muuta on tulossa? Missä on Kid Icarus, missä on Pilotwings?" Jos tuomme julkaisun yhteydessä Pilotwingsin, meiltä kysytään missä Mario on. Näin ollen emme voi koskaan voittaa."

Tulevien Mario-pelien julkaisuajankohdista kysyttäessä Reggie ei paljastanut paljoakaan.

"Olemme paljastaneet Mario Kartin, olemme paljastaneet Paper Marion, joten Mario on tulossa."

Mario-pelit julkaistaan Reggien mukaan kun se tuntuu järkevimmältä laitteiston ja kuluttajien kiinnostuksen kannalta. 3DS:n julkaisun yhteydessä haluttiin antaa third party -peleille hyvä edustus ja Reggien mukaan tässä on onnistuttu.

Galleria: 

Kommentit

Senkin Mario addiktit! ;)

Paper Mariot ovat yksiä viihdyttävimpiä pelejä mitä olen pelaillut. Lisää niitä saa julkaista omasta puolestani vaikka joka vuosi. En ole Wii-versioon vielä koskenut, mutta N64:n ja Kuution Paperit ovat hienoja pelejä.

Nintendo vois kyl vähän parantaa tota laaduntarkkailua noitten 3rd party pelien suhteen. Wiille ja ds:lle tuli kyl selaaset määrät ihan selvää roskaa ja rahastus pelejä että en soisi samaa tuleville laitteille. Toki hyviä pelejä on myös paljon ja tietty nintendon omat pelit kelpaa aina, mut olis myös pikkuhiljaa kiva nähdä jotain ihan uusiakin hahmoja nykyisten rinnalle.

Näinhän se menee.

"Kun yhdelle kumarrat, toiselle pyllistät."
-vanha viidakon sanonta

Ja mä odotan VirtualBoy pelien uusintajulkaisuja ;)

"Wiille ja ds:lle tuli kyl selaaset määrät ihan selvää roskaa ja rahastus pelejä että en soisi samaa tuleville laitteille."

Niin kuin myös PS1:lle ja PS2:lle. Se on suositun alustan kyseenalainen kunnia, ja tuskin tulee muuttumaan mihinkään tulevaisuudessakaan.

Mutta 3DS:lle ei tällä hetkellä näköpiirissä ole niitä erittäin hyviä kuin ei myöskään erittäin huonoja pelejä, vaan pelkästään sitä tylsää keskinkertaisuutta. Ja ei, Reggie, Ocarina-porttaus ja taas yksi Mario Kart eivät auta tähän mitään, ainakaan tämän pelaajan kannalta. Mario tähdittää useimmiten sitä keskivertotauhkaa kuten Paper Mario -sarja, Mario Galaxy -pelit ja Mario-urheilupelit.

Tämä on niiiiiin totta! Ei olekaan mahdollista miellyttää kaikkia.Choose your destiny!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi