Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Reggie: Naismarkkinat Nintendon hallussa

Nintendo of American johtaja Reggie Fils-Aime kertoo tilastojen osoittavan, että peräti 80 prosenttia kotikonsolilla pelaavista yhdysvaltalaisnaisista on Wii-pelaajia.

Fils-Aimen mukaan Xbox 360:n osuus oli 11 prosenttia ja PlayStation 3:n vain yhdeksän prosenttia. Luvuissa ei ole mukana kannettavia konsoleita, eikä tietokoneita.

Fils-Aimen paljastamat luvut kertoivat, että yhdysvaltalaisista kotikonsolin pääkäyttäjistä 11,7 miljoonaa on naisia ja 33,3 miljoonaa miehiä. Eli naispuolisia Wiin pääkäyttäjiä olisi 9,36 miljoonaa, X360-käyttäjiä 1,29 miljoonaa ja PS3-käyttäjiä 1,05 miljoonaa.

– Tämä ei ole tapahtunut vahingossa. Se on tulosta tarkoituksellisesta yrityksestä laajentaa markkinoita, Fils-Aime selvitti.

Galleria: 

Kommentit

Wii sopiikin jumppa-alustoineen juuri naisille.

Tästähän voi vetää sellaisen johtopäätöksen että jos pelinörtti haluaa saada (sellaisen ihan reaalimaailman) naisen kämpälleen, sieltä on syytä löytyä Wii oikein aitiopaikalta :)

Voi kiesus mikä otsikko:)

Mutta joo, eipä nuo luvut kauheemmin yllätä.

Ah ne ihanat amerikkalaiset ylipainoiset norsut Wii-tasapainoilujalustoineen... Kyllä on sellanen 164cm ja 140kg nainen ihan varmasti, Vankia lainatakseni, pelinörtin unelma saada luokseen.

Olipas katkeralta kuulostavia kommentteja :) Meillä onkin aina pelattu Wiitä heterogeenisessä porukassa ja olenkin pannut merkille, että PS3-pojat ovat viettäneet iltojansa monesti ihan..."herraseurassa". Se taisikin konsoleista kaikkein vahvimmin vetää puoleensa juuri....homogeenisempää yleisöä.

Ja 140kg-tytöt ovat liian painavia WiiFitin kyytiin: http://www.youtube.com/watch?v=x7PhJp3ciRQ WiiFittiä pitää pelata, jos meinaa pysyä kondiksessa.

Entäs PS2. Vaikka itse heittäisin laitteella vesilintua (samoin kuin wiillä) niin naiset eivät. Nähdäkseni SingStar on vielä voimissaan pleikka kakkosella.

Eihän wiille käytännössä tehdä enää HYVIÄ "miehille suunnattuja" pelejä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi