Mikäli et halua tietää spoilereita tulevasta Resident Evil 7 -pelistä, älä lue tätä uutista yhtään pidemmälle. Datamainarit ovat nimittäin löytäneet pelin demoa kaivelemalla tietoa juonenkäänteistä, aseista sekä sarjassa aiemmin tavatun hahmon paluusta.

Mikäli et säikähdä paljastuksia, niin voit jatkaa lukemista oheisen trailerin jälkeen.

Redditin ihmeellisessä maailmassa listattu sisältö ei tarjoa mitään sataprosenttisen varmaa, mutta koodista löytyy mainintoja potentiaalisista aseista ja muista esineistä. Näihin kuuluvat moottorisaha, sakset, veitsi, haulikko, kranaatinheitin, pistooli, aikapommi sekä tupakansytytin, stimulantti ja seerumi.

Enemmän spoilerien valtakuntaan suuntaavat tiedot vihjaavat Eveline NecroToxin -nimisestä asiasta. On epävarmaa mikä tämä on, mutta hyvä arvaus on esimerkiksi jonkin sortin virus, joka käynnistää pelin tapahtumat. Viittauksia löytyy myös mutatoituihin versioihin Baker-perheestä, jonka jäsenet vilahtavat muun muassa ylemmällä trailerilla.

Vaihtoehtoisista Resident Evil 7:n juonikuvioista kertovat koodista löytyvistä ChooseMia- ja ChooseZoe-tekstinpätkät. Myös TrueEnding- ja BadEnding-rimpsut puhuvat tarinaansa vaihtoehtoisista loppuratkaisuista.

Eniten spoilerilta haiskahtavat asiat ovat useat viittaukset Albert-nimiseen hahmoon. Kauhupelinsä pelanneet muistanevat varmasti aiemmissa peleissä tavatun Albert Weskerin, joka on tavattu monessa eri sarjan osassa. Pahis kuitenkin kuoli ainakin näennäisesti Resident Evil 5:n loppukahinoissa. Toiset tiedot kertovat myös uudesta hahmosta nimeltään Eveline Albert, joten tutun aurinkolasipään paluu ei ole vielä taattu.

Kaikkia oheisia tietoa voi pitää huhuina, kunnes peli kimppuun päästään. Resident Evil 7 ilmestyy tammikuun 24. päivä PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu kommentoidaksesi