Revolutionin speksit puhuttavat

Vaikkei Nintendo ole paljastanut seuraavan sukupolven kotikonsolin, Revolutionin, teknisiä yksityiskohtia, niistä on syntynyt suuri häly ympäri Internetiä. Tämä johtuu siitä, että Revolution-pelien parissa olevat kehittäjät ovat antaneet hieman osviittaa laitteen tehoista.

Viimeisimpien huhujen mukaan Revolution sisältää 128 megatavua tai vähemmän RAM-muistia. Kehittäjät ovat kertoneet, että Revolution pohjautuu GameCuben tekniikkaan, joten laitteeseen lisätään vain uutta muistia. Mikäli huhupuheet pitävät paikkansa, Revolutionissa olisi muistia 104 megatavua.

Muistin ohella kotikonsolin prosessori on puhuttanut kehittäjiä: tarkkoja yksityiskohtia ei ole tiedossa, mutta huhujen mukaan GameCuben prosessorinopeus olisi tuplattu Revolutionin kohdalla. Näin ollen Revolution sijoittuisi tehoiltaan kotikonsoleiden seuraavan ja nykyisen sukupolven välimaastoon.

Kolmantena seikkana esille on noussut Revolutionin pelilevyjen kapasiteetti. Pelisivusto IGN:n mukaan yksikerroksiselle levylle mahtuisi 4,7 gigatavua dataa, kun taas kaksikerroksisella levyllä kapasiteetti lähes tuplaantuisi. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että esimerkiksi GameCuben mini-DVD levyille mahtuu dataa 1,5 gigatavua.

Lopuksi IGN:n haastattelemat kehittäjät spekuloivat Revolutionin myyntihinnalla. Jokainen kehittäjistä uskoi laitteen myyntihinnan olevan maksimissaan 149 dollaria, ja osa näki jopa 99 dollarin hinnan mahdollisena.

Vahvistusta huhupuheille Revolutionin teknisistä yksityiskohdista odotetaan viimeistään ensi vuoden E3-messuilla, jolloin Nintendo on luvannut paljastaa kaiken tulevasta kotikonsolistaan.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi