Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ridge Racer Unbounded erottuu rataeditorillaan

Ridge Racer Unbounded on saanut monilta osin ristiriitaisen vastaanoton. Helsinkiläisen Bugbearin kehittämä kaahailu erottuu kuitenkin massasta kattavan ja yllättävän monipuolisen rataeditorinsa avulla.

KonsoliFIN kävi koeajamassa uuden Ridge Racerin jo kesällä, jolloin editorista nähtiin lähinnä vilaus. Joulukuussa saatiin kuitenkin maistiaisia sekä moninpelistä että rataeditorista. Sessiosta voi lukea lisää täältä.

Unbounded antaa pelaajien luoda omat kilparatansa kahdelle tasolle jaetulla työkalulla. Perustilassa ruudukolle lätkitään palasia kaupungista, kun taas syvällisemmässä moodissa päästään lisäämään ja poistamaan yksittäisiä esineitä katumaisemasta.

Kehittäjien tavoitteena on ollut, että untuvikkokin saa pelattavan radan valmiiksi noin minuutissa. Testien perusteella tehtävässä on onnistuttu.

Jotain editorin monipuolisuudesta ja helppokäyttöisyydestä kertoo myös se, että Bugbearin toimistolla sitä käytetään pelilevylle sisällytettävien ratojen tuottamiseen.

Galleria: 

Kommentit

Minusta ainakin Digiexpossa juurikin rataeditori näytti tosi tylsältä. Kyseessä ei ollut minusta oikeastaan radan luomista vaan valmispalikoiden liimamisesta toisiinsa. Tästä voisi arvella, että ihmisten luomat radat sitten kaikki muistuttaisivat toisiaan, eivätkä ole kovinkaan omalaatuisia.

Peruseditori kieltämättä on yksinkertainen ja sellaiseksi tarkoitettukin. Näkisin kuitenkin, että tuo syvällisempi työkalu tuo touhuun aimo ripauksen lisää mielenkiintoa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi