Ridge Racer Unbounded tänään kaupoissa

FlatOut-sarjastaan tunnetun suomalaisen Bugbear-pelistudion uusin peli, Ridge Racer Unbounded, julkaistaan tänään. Bugbear on kehittänyt perinteikkään Ridge Racer -sarjan uusinta osaa yhteistyössä japanilaisen julkaisija Namco Bandain kanssa. Tämä näkyy muun muassa siinä, että Ridge Racer Unbounded on ensimmäinen Suomessa kehitetty peli, joka julkaistaan nykyisille pelikonsoleille yhtä aikaa maailmanlaajuisesti.

Bugbear laajentaa toimintaansa ja avaa kevään aikana uuden studion Tampereelle.

”Horisontissa siintävä uusi konsolisukupolvi sekä kasvavat mobiili- ja tablettimarkkinat avaavat meille uusia mahdollisuuksia ja tarvitsemme lisää innokkaita pelinkehittäjiä tiimiimme”, toteaa toimitusjohtaja Janne Alanenpää.

Bugbear hakee parhaillaan useita uusia työntekijöitä sekä Helsinkiin että Tampereelle. Lisätietoja avoimista työpaikoista löytyy Bugbearin sivuilta.

Ridge Racer Unbounded julkaistaan Xbox 360 ja PlayStation 3 -pelikonsoleille sekä PC-laitteille tänään 30. maaliskuuta 2012.

Galleria: 

Kommentit

Pelaajalehti.com antaa kaikille(myös ei -tilaajille) mahdollisuuden lukea tänään arvostelun yllä mainitusta pelistä. Kiinnostuneiden siis kannattaa olla tarkkana, kun Flatoutin tekijöiden uutukainen saa ensimmäisen virallisen Suomessa julkaistun tuomion.

Oletan, että arvostelu pamahtaa luettavaksi viimeistään 18:00, eli reilun kuuden tunnin päästä.

Lisäksi tänään tulee jakoon MoonTV:n spesiaali viikko sitten pidetystä Game Nightista, jossa uusi Ridge oli pääosassa. Lisäksi täällä meillä julkaistaan aiheesta artikkeli ja siihen kylkeen vielä podcastin bonusraita, joten herkkua on muutenkin näin julkaisun yhteydessä tiedossa.

^ Kiitos vinkistä! Täytyykin pitää monta kanavaa auki, jotta saa mahdollisimman monipuolista tietoa tästä pelistä.

EDIT: Olin väärässä. Pelaajalehden arvostelu on jo nyt luettavissa. Tässäpä linkki; http://www.pelaajalehti.com/uutiset/ridge-racer-unbounded-arvostelu

Mikäli arvio pitää vähäänkään paikkansa, taidan jättää Unboundedin odottelemaan hinnan alennusta.

Nyt on ulkona myös nuo mainitsemani jutut. Peli voi olla semmoinen, että saattaa jakaa hivenen mielipiteitä, varsinkin kun nimi on Ridge Racer, mutta ainakin omaan näppituntumaan vaikutti todella tiukalle arcade ajopelille. FlatOut tausta näkyy aika vahvasti, mutta toisaalta se ei ole ainakaan omasta mielestäni ollenkaan huono juttu. Toki sinne on sitten sisällytetty niitä Ridgellekin tunnuksenomaisia piirteitä, jotta kunnioitettaisiin kuitenkin jollain tavalla pelin juuria.

ihan näyttävä arvostelu

Jotain on mennyt joko pelin markkinoinnissa tai jakelukanavissa pilalle, kun peliä ei löytynyt Gigantista eikä Cittarista Vaasasta!!!! Tai sitten vika on paikkakunnassa jos muualla hyllyt notkuvat tekelettä.

Aivan liekeissä kyseisestä pelistä. Meni lauantai ilta aivan täysin Unboundedin parissa. Täytyy arvostaa Bugbearia, kun päättivät pitää vaikeustason kohtuu korkealla. Tulee vanhat hyvät ajat mieleen, jolloin haastetta oli ensimmäisistä kisoista lähtien, kuten Wipeoutissa ja F-Zero GX:ssä. Lisäksi pelin ulkoasua ei voi kehua tarpeeksi. Huomasin yhden kisan aikana kunnon flashbackin. Peli meinaan antoi aivan samanlaisen fiiliksen, kuin Motorhead aikoinaan PC:llä.

Ps. Oli kyllä loistava Game Night tapahtuma. Erityiskiitokset Tontsalle ja maagisetille.

Kiitokset myös sinne suunnalle. Hyvät bileet oli ja mukavan samanhenkistä porukkaa oli tullut paikanpäälle. Itsekin kävin poistamassa uuden Ridgen kaupan hyllyltä ja erittäin tiukalle paketille vaikuttaa. Aikamoisen adrenaliiniryöpyn onnistuu aina välillä aiheuttamaan.

ps. Ja mikään ei ole sen miehisempää puuhaa kuin runtata poliisiautoja tuhannen päreiksi Behemot-pelimuodossa.

Tulee Behemothilla ajamisesta pakostikin mieleen eräs kohtaus Terminator kakkosesta. Kyseinen pelimuoto saa kyllä sydämmen pumppaamaan ja sopivan hullun kiillon silmiin. Muutenkin peli aiheuttaa itselleni erikoisen piirteen, jota en ole huomannut pitkään aikaan. Nimittäin kädet heiluun pelatessa ja hyvä kun pystyy paikalla pysymään pahimmissa kamppailuissa. Lisäksi huomaan kommentoivani pelin tapahtumia äänekkäästi. Parilla viinilasilla saattaa tietenkin olla jälkimmäiseen vaikutuksia. Ihmetyttää silti miten ristiriitaisia tunteita peli on herättänyt. Toiset kehuu urakalla ja sitten löytyy niitä, jotka haukkuvat täysin lyttyyn. Itselläni on vaikea ymmärtää kaikkea kritiikkiä, koska peli on yhdellä sanalla kuvaten hauskaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi