L.A. Noire

Rockstar ei pitänyt Pihla Viitalan Hollywood-sarjan nimestä

Ohjaaja Frank Darabont kertoo Rockstarin uhanneen häntä oikeustoimilla, jos hänen uuden televisio-ohjelmansa nimi ei vaihtuisi.

"Sen piti olla nimeltään "L.A. Noir", perustuen John Buntin samannimiseen kirjaan", muun muassa Vihreä maili -elokuvan ohjannut mies kertoo.

Syynä Rockstarin uhkauksiin on ollut yhtiön vuonna 2011 ilmestynyt peli L.A. Noire. Uuden televisiosarjan nimi muistuttaa pelin nimeä liikaa.

Oikeuteen olisi Darabontin omien sanojen mukaan joutunut hänen lisäksi TNT-kanava sekä "oikeastaan jokainen yhtiö, joka Hollywoodissa on koskaan työskennellyt". Ohjaaja kertoo taipuneensa Rockstarin vaatimukseen:

"Vaihdamme nimen, ja uskoisin uuden nimen olevan "Lost Angels".

Lost Angels sijoittuu vuoteen 1947, ja tyyliltään se on yllättäen film noiria. Sarjassa esiintyy muun muassa Walking Deadistä tuttu Jon Bernthal. Suomalaisissa kiinnostusta kuitenkin herättää varmasti se, että myös suomalainen Pihla Viitala on onnistunut saamaan roolin sarjasta.

Galleria: 

Kommentit

Teemu Pukin Schalke!

Hei hei nyt jarru päälle.
"Sen piti olla nimeltään "L.A. Noir", perustuen John Buntin samannimiseen kirjaan"
Eli siis kirja oli jo ulkona ennen L.A. Noire peliä joten eikös se peli ole nyt sitten syyllinen vai kuinka?

Ei näissä asioissa päätä järki vaan se joka inttää kovimmin ja jolla on kalleimmat asianajajat.

Rockstar rekisteröiny L.A. Noiren treidmarkikseen, joten kirjallakaan ei oo sanomisia tähän (tuskin on kirjailija tai kustantaja rekisteröiny kirjan nimeä itselleen). Aika tekopyhää kuitenki.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi