Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Rockstarilta uusi Max Payne 3 -traileri

Rockstar on julkaissut järjestyksessään toisen Max Payne 3 -trailerin. Tällä kertaa nähtävissä on rutkasti varsinaista pelikuvaakin.

Traileri on uskollinen Rockstarin perinteelle tehdä nopeiden rap-kappaleilla höystettyjen toimintamontaasien sijaan peliesittelyitä, joissa pelin hienouksista kerrotaan pehmeän miesäänen kera. Erityisesti pelin animaatiojärjestelmää muistetaan sokeroida.

Videon voi katsoa Rockstarin verkkosivuilta.

Max Payne 3 julkaistaan näillä näkymin maaliskuussa 2012 Xbox 360:lle, PC:lle ja PlayStation 3:lle.

Galleria: 

Kommentit

Oho, oho, Joonanh'ki päässy naputtelee uutisia. :D

Joo, näytti kyllä loistavalta tuo Max Payne 3 -traileri. Euphoria + bullet-time + kuolinnäytökset voi olla melko veikee yhdistelmä.

Pelistä tuli just must buy. Stranglehold oli makeeta kikkailua luotijuttujen takia, mut tässä mennään jo uudelle tasolle. Jännää miten nopeesti peli voi mennä näääh-listalta odotetuimpien joukkoon.

"Max on ihan kalju, lihava ja vanha, en osta"

Peliä olen odottanut jo ennen tätä videota, mutta kyllähän R*:n RAGE -pelimoottori on näyttänyt tasonsa jo edellisissäkin peleissä.

Tässä komeutta näyttäisi tulevan ison mittakaavan pelin sijaan juuri pienemmän, mutta yksityiskohtaisen pelimaailman ja tietenkin uutisessa mainitun animaatiomoottorin ansiosta.

ei ole traileri vaan The Design and Technology Video

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi