Useampaan otteeseen lykkääntyneen Kingdom Come: Deliverancen uusi julkaisupäivä on 13. helmikuuta, ilmoitti tsekkiläinen kehittäjä Warhorse Studios Twitter-tilillään.

Alun perin peli luvattiin vuoden 2015 lopulle, mutta tavoitteen saavuttaminen osoittautui ylivoimaiseksi tehtäväksi. Viime vuoden toukokuussa uutisoitiin jälleen uudesta myöhästymisestä.

Tekijät ovat kertoneet venyneen kehitysajan syyksi julkaisija Deep Silverin vaatimuksen PC- ja konsoliversioiden yhtäaikaisesta julkaisusta.

Vuonna 2009 alkaneen projektin tavoitteena on ollut rakentaa realistinen roolipeli, jossa ei nähtäisi lajityypille ominaisia hirviöitä ja taikuutta.

Tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun Böömin valtakuntaan, joka sijaitsi nykyisen Tšekin alueella. Tarinan sankarina seikkailee sepän poika Henry. Miehen perhe tapetaan, ja hänet tempaistaan keskelle sisällissotaa.

Taistelut käydään ensimmäisestä persoonasta käsin, ja päähahmo joutuu huolehtimaan myös ruokahuollosta sekä tarvittavasta unesta pysyäkseen tolpillaan.

Kingdom Come: Deliverance julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi