Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Helsingin Messukeskuksessa 28.-30. päivä kuluvaa kuuta pidettävän Ropeconin kunniavieraina nähdään yhdysvaltalainen Monica Valentinelli sekä ruotsalainen Anna Westerling.

Roolipelikirjailija ja pelisuunnittelija Monica Valentinelli tunnetaan esimerkiksi Dungeons & Dragons -maailmaan sijoittuvista töistään. Valentinellin kädenjälkeä nähdään myös kulttimaineeseen kohonneeseen Firefly-sarjaan pohjautuvassa roolipelissä, jossa hän toimi pääsuunnittelijana sekä kirjoittajana.

Kulttuurituottaja ja live-roolipelisuunnittelija Anna Westerling taas tunnetaan erityisesti En stilla middag med familjen (A Nice Evening With the Family) -live-roolipelin pääsuunnittelijana. Westerling on ehtinyt myös tuottaa Nordic Larp -kirjan ja vuosien 2006 ja 2010 Knutpunkt-roolipelitapahtumat. Ahkera nainen on myös aktiivinen Vi åker jeep -larp-kollektiivin jäsen.

Euroopan suurin vapaaehtoisvoimin järjestettävä roolipelitapahtuma Ropecon odottaa paikalle tänä vuonna jopa yli 4000 roolipeleistä kiinnostunutta kävijää niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tapahtuman keskiössä nähdään muun muassa pöytäroolipelejä, lautapelejä, miniatyyripelejä, keräilykorttipelejä sekä larppeja. Luvassa on myös erilaisia keskustelupaneeleja ja työpajoja. Tämän vuoden teemana on klassikot.

Tarkempia tietoja niin kunniavieraista kuin varsinaisesta tapahtumastakin voi haeskella Ropeconin verkkosivuilta.

Kirjaudu kommentoidaksesi